AnaSayfa / Genel / Kahve falında dağa doğru yürümek

Kahve falında dağa doğru yürümek

Kahve falında dağa doğru yürümek lüksünün ve sağlığının da baki olacağına, kendisi için uygun olduğunu düşündüğü bir çalışmaya çok sevdiği bir kişi ile birlikte gireceğine, aile bireylerinin birbirlerine verecekleri destekler sayesinde işlerin eskisinden daha iyi ve daha büyük bir hale dönüşeceğine, atılan adımların sevilen kişilere de katkı sağlayacağına, hiçbir önemli ve ciddi sorunun kalmayacağına, üzüntülerin ve sıkıntıların yakın bir zaman içerisinde ortadan kalkacağına, çok endişeli ve çok üzüntülü durumlardan kurtulmak ve iş hayatından feraha çıkmak için çok büyük çabalar göstereceğine, tatsız günlerin geride bırakılacağına işaret eder.

Kahve falında dağa doğru yürümek gördüyseniz:

  • Uzun süredir görmediğiniz birisinden haber alabilirsiniz.

Kahve falında dağa doğru yürümek maddi ve manevi açıdan zarara düşüleceğine, iş hayatında çok büyük bir düşüş yaşanacağına tabir olunur.

Kahve falında yukarıya doğru yürümek parasal sıkıntılarının deyim yerindeyse artık boyunu aşacağına, evlilik yolunda engeller çıkacağına yorulur.

Kahve falında denize doğru yürümek kuruntudan ve korkudan kurtulacağına, elinde bulunan bir miktar kazancı kısa süre içinde harcayacağına rivayet eder.

Kahve falında kabeye doğru yürümek yaşamının güzellikler içinde geçeceğine, büyük umutlarla girilen bir işin sorunlarla devam edeceğine ve endişeli bir bekleyişin başlayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında güneşe doğru yürümek çok hayırlı ve güzel çalışmaların gerçekleştirileceğine, huzurun ve mutluluğun hâsıl olacağına alamet eder.

Kahve falında ateşe doğru yürümek çocuklarından yana istediği saygıyı, sevgiyi ve hürmeti göreceğine, heveslendiği işlerde muvaffak olacağına, kalabalık bir eğlence mekânında keyifli ve zevkli vakit geçireceğine delalet etmektedir.

Kahve falında camiye doğru yürümek kurulan hayallerin bir bir yıkılacağına, üç kuruş maaşa kıt kanaat yaşamak zorunda kalacağına yorulur.

Kahve falında mezarlığa doğru yürümek geçim sıkıntısına düşmeyeceğine, illet bir hastalık ya da altından kalkılmayacak bir sorun yaşamayacağına, kazancının ve mutluluğunun yerinde olup, rahatlık ve zenginlik içinde yaşayacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir