AnaSayfa / Genel / Kahve falında yukarıya doğru yürümek

Kahve falında yukarıya doğru yürümek

Kahve falında yukarıya doğru yürümek zararlı alışkanlıkları olan bir akrabasını ailesinden uzaklaştıracağına, rahat şekilde yaşayacağına, büyük ve önemli bir kimse olacağına, girdiği işlerde istediği başarıyı elde edeceğine, etrafındaki insanlardan bir kısmı tarafından dışlanacağına, maddi ve manevi olarak elinden gelen herşeyi yerine getireceğine ve akrabasının sırtından çok büyük bir yük alacağına, işlerine verimin hâkim olacağına ve yaşamına kolaylık geleceğine, işlerin çok verimli olacağı bir dönemin yaşanacağına, sönmüş umutların yeniden canlanacağına, yaşam sevincinin geri geleceğine rivayet eder.

Kahve falında yukarıya doğru yürümek gördüyseniz:

  • Çevrenizdeki kişiler bazı konularda sizi uyarabilirler.

Kahve falında yukarı doğru yürümek mutlu ilişkiler kuracağına, sahip olduklarının elinden kayıp gideceğine bunun da geçim derdine düşmesine neden olacağına inanılır.

Kahve falında yukarıya doğru yürümek huzurlu günler geçirileceğine, isteklerine ve hayallerine kavuşamayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında yukarı doğru uçmak günlerini bunun için harcayacağına, rahat bir hayata sahip olacağına yorulur.

Kahve falında yukarıya doğru çıkmak sorunlu ve üzüntülü günlerin geride kalacağına ve dileklerin Allah’ın izni ile bir bir gerçekleşeceğine, kendini tatmin etmek için yaşayacağına alamet eder.

Kahve falında yukarı doğru yükselmek işlediğiniz günahlardan dolayı pişmanlık duyup tövbe edeceğinize , projelerin çok hayırlı ve güzel sonuçlar vereceğine alamet etmektedir.

Kahve falında yukarı doğru çıkmak aile hayatının sorunlarla dolacağına, ruhsal olarak içinde bulunulan sorunların düzeleceğine, sağlıklı, neşeli ve mutlu bir kişi olunacağına yorulmaktadır.

Kahve falında karanlığa doğru yürümek sevdiği kişiler ile yeni işlere imza atacağına, bazı sağlık sorunlarının ortaya çıkacağına yorulmaktadır.

Kahve falında mezarlığa doğru yürümek problemlerin çok rahat bir şekilde deyim yerindeyse tereyağından kıl çeker gibi çözüleceğine, kararları alacak ve son sözü söyleyecek kimse konumuna geleceğine, onayı alınmadan tek bir adım dahi atılamayacak kadar büyük bir rütbe elde edeceğine, hem siyasal hem de sosyal konularda üstün bilgilerle donanacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir