AnaSayfa / Genel / Kahve falında güneşe doğru yürümek

Kahve falında güneşe doğru yürümek

Kahve falında güneşe doğru yürümek ticaretinin ilerleyeceğine, başarıya, kazanca ve mutluluğa giden yollarındaki engellerin de ortadan kalkacağına, uğradığı haksızlığın özürle düzeltileceğine, büyük işlere girerek hayal ettiği herşeye kavuşacağına, moralinin bozulacağına bu nedenle de sağlığının da elden gitmesine neden olacak kötü olayların meydana geleceğine, yaşanan bütün üzüntülerin biteceğine, bir sebeple ruhen güçsüz düşüleceğine, haksız kazanç sağlayan bir kişi yüzünden başın belaya gireceğine, işlerini çok iyi yerlere getireceğine, elinde bulunan kazancın kendisine çok yeni kapılar açacağına alamet etmektedir.

Kahve falında güneşe doğru yürümek gördüyseniz:

  • Yapmadığınız şeylerden suçlanmak istemiyorsanız her şeyi açıkça ortaya koymanızda fayda var.

Kahve falında güneşe doğru yürümek rakiplerini çok gerisinde bırakacağına, hiç bilmediği ve daha önce görmediği alanlara ve yerlere sürükleyeceğine ve yaşamını neredeyse baştan aşağı değiştirmesine vesile olacağına rivayet eder.

Kahve falında güneşe doğru namaz kılmak yaşadığı sıkıntıların bu haber sayesinde ortadan kalkacağına, yeni iş yerleri açacak ya da işini büyütecek güce kavuşacağına tabir olunur.

Kahve falında güneşe doğru koşmak aralarından su sızmayacağına, birinin başı sıkıştığında diğerinin yardıma koşacağına ve çok uzun yıllar bu dostluğun devam edeceğine, çok mutlu olacaklarına ve çok güzel bir hayat sürüleceğine delalettir.

Kahve falında güneşe doğru uçmak maddi olarak çok sıkıntılı bir döneme gireceğine, yakın zamanda istenmeyen bazı tartışmaların yaşayacağına, hayatı boyunca kısmetlerinin kapanmayacağına yorulur.

Kahve falında camiye doğru yürümek gelecekte de istediklerine kolayca erişebileceğine, maddi anlamda da manevi anlamda da zayıflayacağına işarettir.

Kahve falında ormana doğru yürümek tövbelerinin kabul olacağına, sınırlı bir kazanç getiren işin tamamen duracağına yorulmaktadır.

Kahve falında mezarlığa doğru yürümek maddi zorlukların omuzlarına çökeceğine, hayatını her geçen gün zorlaştıracağına, aile hayatında eşler arasında yaşanacak bir tartışmanın ardından ayrılık kararı verileceğine, eldeki mal ve mülkün kısa sürede büyük kayba uğrayacağına delalet eder.

Kahve falında denize doğru yürümek hayal edilen herşeyin yakın bir zaman içerisinde gerçekleştireceğine ve fal sahibinin, hayat içerisinde çok büyük kısmetler ile karşılaşacağına, çok güzel ve hayırlı olaylar yaşayacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir