AnaSayfa / Genel / Kahve falında dağa arabayla çıkmak

Kahve falında dağa arabayla çıkmak

Kahve falında dağa arabayla çıkmak o zaman bile sağlık sorunları ve huzursuzluklar yaşamayacağına, arkadaşlarından ve dostlarından yana sıkıntı alacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından yakın zamanda kurtulacağına, borçlarını ödeyeceğine, onlardan yana menfaat ve hayır göreceğine, huzurunun, keyfinin ve rahatının yerinde olacağına, iş hayatında atılıma geçeceğine, sevdiği kişiler ile mutlu olacağı bazı çalışmalar gerçekleştireceğine, çok büyük paralar kazanacağına, Allah’ın lütufları ile karşılaşacağına, dünyanın tüm güzelliklerini tatma, görme ve alma şansına sahip olacağına, maddi imkânlarının çokluğu sayesinde dilediği gibi yaşayacağına ve bu sayede gözü açık gitmeyeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında dağa arabayla çıkmak gördüyseniz:

  • Özel hayatınıza ilişkin planlarınızı yerine getirmeniz, özel birisini memnun etmenizi sağlayabilir.

Kahve falında arabayla dağa çıkmak eline geçecek olan imkânlar sayesinde çok daha iyi işlere ve çalışmalara imza atacağına ve daha iyi yerlere terfi edileceğine, çok sıkıntılı ve üzüntülü günler geçirileceğine, çok sevilen ve değer verilen insanlar ile araya çok büyük mesafeler konulacağına işaret etmektedir.

Kahve falında dağa arabayla çıkmak kazancının günden güne artacağına, sorunlarının ortadan kalkacağına, üzüntülerin mutluluğa döneceğine, hayallerin gerçekleşeceğine inanılır.

Kahve falında dağa tepeye çıkmak işlerin kendiliğinden açılacağına ve problemlerin birbiri ardına patlak vereceğine, çok sıkıntılı dönemler geçirileceğine ve hastalık ve çeşitli sorunlar ile boğuşulacağına inanılır.

Kahve falında nur dağına çıkmak eğleneceği mekânlara ve kalabalıklara gireceğine, maddi zarara uğrayacağına, gelir kaybedeceğine delalettir.

Kahve falında otobüsle dağa çıkmak kişinin kendisine zararı dokunan kişi veya olaylardan uzak kalmak için yöntemler geliştireceğine, yaşanacak kötü bir olayın sonrasında kişi için hayırlara vesile olacağına, işlerinin yoluna girip kazancının artacağına ve uzak bir yerden olumlu haberlerin geleceğine işaret eder.

Kahve falında dağlara çıkmak büyük oranda kazanç elde edeceğine, rahat şekilde yaşayacağına, zaferler kazanacağına, onların bir adım önüne geçeceğine inanılır.

Kahve falında dağın başına çıkmak kardeşler arasında büyük tartışmaların ve bu tartışmalar sonunda kırgınlıklar yaşanacağına, kurulu düzenin bozulmasına sebep olacak bazı olaylar yaşanacağına, sıkıntıların ve sorunların üst üste geleceğine, maddi kayıpların olacağına, bu süreçte yaşanacak olan zararın uzun zaman telafi edilemeyeceğine delalettir.

Kahve falında bir dağın tepesine çıkmak ferahlığa çıkacağına, güzel huylarını ve inancını bir kenara atacağına, toplumda suçlu, Allah katında da günahkâr durumuna düşeceğine yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir