AnaSayfa / Genel / Kahve falında otobüsle dağa çıkmak

Kahve falında otobüsle dağa çıkmak

Kahve falında otobüsle dağa çıkmak endişelerin ve dertlerin biteceğine, bütün maksatlarının gerçekleşmesi, ileride mutlu, huzurlu ve sıcak bir yuvaya kavuşacağına, yaşayacağı büyük bir sorun yüzünden kısa süreliğine ertelemek zorunda kalacağına, sevdiği kişilerden kötü sözler işiteceğine ve uzunca bir süre yalnız kalacağına, başarısına ve mutluluğuna engel olan hiçbirşeyin de kalmayacağına, ticaretinin hızlanacağına, rızkının genişleyeceğine, yüklü miktarda kazanç ede edeceğine tabir olunur.

Kahve falında otobüsle dağa çıkmak gördüyseniz:

  • Baskıcı kişilerin sizi inanmadığınız bir yöne sürüklemesine izin vermemelisiniz.

Kahve falında otobüsle dağa çıkmak sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına, çok büyük üzüntüler yaşadığı bir dönemi geride bırakacağına, uzun zamandan beri yapmak istediği bir işe gireceğine, yeni işlere atılacağına, başka başka yerlere seyahat edeceğine işaret eder.

Kahve falında otobüsle geziye çıkmak sorunları ortadan kaldıracağına, kendi işlerini yoluna soktuktan sonra yardım isteyen bazı kişilere yardımcı olacağına ve aile bireyleri ile arasında kırgınlıklar yaşanacağına ancak daha sonra bu durumların düzeltileceğine, bazı operasyonlar geçireceğine rivayet eder.

Kahve falında otobüsle uzun yola çıkmak gelecekle ilgili olarak verilecek kararların hayat içerisinde çok büyük bir etki yaratacağına, mevki ve makam sahibi kişiler ile kurulacak olan dostluk sayesinde büyük kazançlar elde edileceğine, kişinin her yere yetişmekte zorlanacağına işarettir.

Kahve falında otobüsün üzerine çıkmak kişinin düşmanlarının varlığına ve onlardan zarar göreceğine, sıkıntılarının zamanla geçeceğine alamet eder.

Kahve falında otobüsle yolculuğa çıkmak sevdiği kişilerden alacağı desteğin de herhangi bir fayda sağlamayacağına, ister istemez çok sorunlu bir zaman geçireceğine, yeni iş teklifleri alacağına, gönlünden ve kafasından geçenlerin gerçekleşeceğine alamet eder.

Kahve falında otobüsle tepeye çıkmak şartlar ne olursa olsun her şekilde dik duracağına, ailesinin de aynı ferah koşullara sahip olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında otobüsle yukarı çıkmak kızgınlık duyulan bir konuda sakin bir karar verileceğine, dertlerin ve sıkıntıların ortadan kalkacağına işaret etmektedir.

Kahve falında otobüsle yokuş çıkmak borçların ödeneceğine, onların mutlu haberlerini alacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir