AnaSayfa / Genel / Kahve falında arabayla dağa çıkmak

Kahve falında arabayla dağa çıkmak

Kahve falında arabayla dağa çıkmak sağlığının ve moralinin bozulacağına, büyük bir iş kurup kendi ekmeğini kendi kazanabilecek duruma geleceğine, güzel bir hayata sahip olunacağına, mal ve mülkün telafi edileceğine, toplumdaki yerinin, mesleğindeki statüsünün de artacağına, yapılan çalışmalar ve gerçekleştirilen projeler ile büyük adımlar atılacağına, ancak gereken aşamalar aşılmadığı için yer yer sıkıntı çekileceğine, ele geçen fırsatların heba edileceğine, yeni bir hayata merhaba denileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında arabayla dağa çıkmak gördüyseniz:

  • Diğerleriyle fikirlerinizi paylaşma konusunda isteksiz olabilir veya paylaşma anında stres yaşayabilirsiniz.

Kahve falında dağa arabayla çıkmak yaşama biçimini ve düşüncelerini sorgulayacağı bir döneme gireceğine, deyim yerindeyse kabına sığmaz olacağına delalettir.

Kahve falında arabayla dağa çıkmak yardıma muhtaç insanların yardım göreceğine, çok kötü zamanlar geçirip ruhsal olarak çok zor durumlara düşeceğine ve uzun bir süre bu durumdan kendisini kurtaramayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında bir dağın tepesine çıkmak isteklerini, ideallerini yerine getirmek için ihtiyacı olan tüm maddi ve manevi olanaklara sahip olacağına, yeni bir sayfa açmak için var olan hayatını tamamen değiştiren fal sahibinin, aldığı tüm kararların sorumluluklarını da üstleneceğine işaret eder.

Kahve falında dağ çıkmak eş, dost ya da akrabalardan alınan desteklerin heba olacağına, bolluk ve bereket geçireceğine yorulmaktadır.

Kahve falında bisikletle dağa çıkmak masrafların bu dönemde artış göstereceğine, maddi ve manevi olarak çok iyi bir duruma gelineceğine yorulmaktadır.

Kahve falında otobüsle dağa çıkmak işle ilgili planlarının sekteye uğrayacağına ve yakın bir zamanda işsiz kalabileceğine, büyük maddi ve manevi kayıplara uğranacağına delalettir.

Kahve falında hira dağına çıkmak rahat bir hayat süreceğine ve devamlı olarak gönül ferahlığına kavuşacağına, borçların kapanacağına alamet eder.

Kahve falında arafat dağına çıkmak sermayesini kaybedeceğine, her iki tarafın da çok üzüleceğine, tartışmalarla ve aksiliklerle uğraşılan bir dönem geçirileceğine ve anne babanın sağlık sorunları yüzünden üzüntü duyulacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir