Kahve falında yeşil yamaç görmek

Kahve falında yeşil yamaç görmek rahatsızlık yaratan durumların eş, dost ya da akrabalar sayesinde bertaraf edileceğine ve asabın bozulmasına sebep olan kişilerin hayattan çıkarılacağına, ele geçen paranın daha da artacağına, rahata kavuşacağına ve keyfini süreceğine, özel yaşamındaki boşluktan rahatsızlık duyacağına, büyük maddi zararlara uğrayacağına ve sevdiği kişileri kaybetme pahasına da olsa bazı sorunlar yüzünden çeşitli tartışmalara gireceğine, dünya nimetlerinin de daha verimli ve daha çeşitli hale geleceğine, hayırlı olaylar ve durumlar ile karşılaşacağına, her türlü zorluğu aşmaya ve her türlü acıya katlanmaya gücü olacağına delalet eder.

Kahve falında yeşil yamaç gördüyseniz:

  • İlginç fırsatlarla karşılaştığınızda değerlendirmek istiyorsanız, bütçe yapmalısınız.

Kahve falında yeşil yamaç görmek bir şansın ve kısmetin ardından yenilerini getireceğine, maddi problemlerin en kısa zamanda çözüme kavuşacağına, hayallerin gerçekleşeceğine işaret eder.

Kahve falında dik yamaç görmek beklentilerinin gerçekleşeceğine, yeni işlere girip daha büyük kazançlara sahip olmak için kendi işini kuracağına ve bu sayede istediği herşeye kavuşup hemen ardından hayırlı bir kısmet ile dünyaevine gireceğine yorulur.

Kahve falında dik bir yamaca tırmanmak sıkıntı ve stres yaratan durumların ortadan kalkacağına, attığı her adımda daha sıkıntılı bir duruma düşeceğine tabir olunur.

Kahve falında yamaçtan yuvarlanmak yeni kişilerle tanışacağına, sevdiği bir kişi ile birlikte girdiği bir işte zarar edeceğine, elinde avucunda kalan bir miktar para ile yeni bir işe gireceğine, bu işin kazanç sağlaması sayesinde hayırlı bazı olaylar ile karşılaşacağına tabir olunur.

Kahve falında dağın yamacında olmak borca batacağına, toplumda suçlu, Allah katında da günahkâr durumuna düşeceğine işaret eder.

Kahve falında yamaçtan kaymak zaaflarına kapılacağına, isteklerinin ve heveslerinin gerçekleşeceğine inanılır.

Kahve falında yamaca tırmanmak rahatsızlık yaratan bir durumun bir ortadan kaldırılacağına, emeklerinin, alın terinin ve çalışmalarının boşa gitmeyeceğine, hem maddi olarak hem de manevi olarak layık olduklarına kavuşacağına yorulmaktadır.

Kahve falında yamaçtan aşağı inmek hayatın başarılarla ve güzelliklerle geçeceğine, çok hayırlı ve güzel çalışmalar gerçekleştireceğine, yaşadığı tüm sıkıntılardan kurtulacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir