AnaSayfa / Genel / Kahve falında dağı izlemek

Kahve falında dağı izlemek

Kahve falında dağı izlemek sevdikleriyle beraberliklerinde kavgalar oluşacağına, bilinçli şekilde hareket etmeye gayret göstereceğine, içinde bulunulan durumdan ötürü bir türlü gerektiği gibi bir işe girilemeyeceğine, elinde bulunan imkânları kullanarak çok hayırlı projelere imza atacağına, bu projelerin büyük yöneticilerin dikkatini çekmesi ile çok üst mevkilerde kendisine yer bulacağına, bu sayede çok rahat edeceği bir döneme gireceğine, sıkıntılarından bir kuş gibi kurtulacağına, iyi huylarını, ahlakını, inancını hiçe sayarak gözünü karartıp kötü işlere gireceğine, elinde bulunan mal mülkü sermaye olarak ortaya koyarak kendisi için hayırlı olacak bir iş kuracağına, adının her yerde geçeceğine delalet eder.

Kahve falında dağı izlemek gördüyseniz:

  • Sizden yardım bekleyen kişiler olursa daha fazla soru sormanızda fayda var.

Kahve falında dağı izlemek iş hayatında kendi emeklerinin sonuçlarını alarak parlak bir geleceğe sahip olacağına, sıkıntılara ve zorluklara daha akıllı ve mantıklı yaklaşacağına işarettir.

Kahve falında dağ izlemek kişinin başarısızlığa düşeceğine, yoluna bir takım hayırsız ve kötü kişilerin çıkacağına, uzun zamandır içinde bulunduğu parasal problemlerden yavaş yavaş kurtulacağına inanılır.

Kahve falında birini uzaktan izlemek çok kötü durumlara düşüleceğine, rızkının genişlemesine ve kazancının artmasına vesile olacak işlere gireceğine, helal ve makbul olan dünya mallarına sahip olacağına delalet eder.

Kahve falında deniz izlemek kendisini çok şanssız ve kısmetsiz olarak göreceğine, hayallerinin kısa süre içinde gerçekleşeceğine, dualarının kabul olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında futbol izlemek çok akıllıca ve başarılı çalışmalar gerçekleştirerek hem büyük kazançlar elde edeceğine, işlerinin kendisini çok mutlu edecek şekilde iyiye gideceğine işaret eder.

Kahve falında düğün izlemek istediklerini elde etmeyi başaracağına, yakın bir zaman içinde ortaya çıkan bereketsizlik ile başa çıkmak zorunda kalacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında yağmur izlemek hem de inancını tazeleyerek pek çok cami, medrese ve tarihi mekanları gezerek, maneviyatını daha ön planda tutacağına, kazancın daha da arttırılacağına delalet eder.

Kahve falında savaşı izlemek şansının hep açık olacağına, kısmetlerinin hiç eksilmeyeceğine, ortaya konacak projelerin kazanç elde etmesi ile sayesinde hayırlı kapılar açılacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir