AnaSayfa / Genel / Kahve falında karlı dağa çıkmak

Kahve falında karlı dağa çıkmak

Kahve falında karlı dağa çıkmak yoğun duygular yaşayacağına, heyecanlanacağı olaylarla karşılaşacağına, hareketli ve hoş günler geçireceğine, uzun zamandan beri hayalini kurduğu şeyden ötürü kendisini istemeyeceği olayların içinde bulacağına, bunun da işine dört elle sarılmasına vesile olacağına, kazancının büyük kısmını uğradığı zararları kapatmak için harcayacağına, refah düzeyinin artacağına, tüm arzularının yerine geleceğine, zengin olmak isterken hayallerinizin ve umutlarınızın boş çıkacağına, işlerin çok hayırlı ve güzel bir şekilde ilerleyeceğine, sıkıntıların biteceğine, eğitimle ilgili olarak büyük bir adım atılacağına, kendisi hakkında olumsuz fikirleri olan insanların fikirlerini baştan sona değiştireceğine ve çok büyük bir rahatlama yaşayacağına işaret eder.

Kahve falında karlı dağa çıkmak gördüyseniz:

  • İstekleriniz en kısa sürede yerine gelebilir, istekleriniz konusunda net olmalısınız.

Kahve falında karlı dağın zirvesine çıkmak kişinin büyük fabrikalarda beyaz gömlekliler arasında olacağına veya aldığı iyi eğitimi doğru firmalarda değerlendirme şansı bularak hayal ettiği kariyer için her türlü iyi şartı ele geçireceğine, emek ve değer verdiği bir arkadaştan nankörlük ve vefasızlık göreceğine delalet eder.

Kahve falında karlı dağa çıkmak fakat bu sıkıntının çok sürmeyeceğine, üzüntülerin ve sorunların sona ereceğine inanılır.

Kahve falında karlı dağın tepesine çıkmak hayal edilen şeylere kısa zaman içinde ulaşılacağına, kişinin sanatının çok beğenilmesi ile birlikte ününün artacağına delalet etmektedir.

Kahve falında karlı dağdan inmek problemli durumlardan birinin çözüleceğine, daha sonra işle ilgili bazı çalışmalar için toplantılar yapılacağına, maddi sıkıntılarının çözüleceğine, kafasının rahatlayacağına delalettir.

Kahve falında dağ ve kar görmek başarıya giden yoldaki engellerin ortadan kaldırılacağına, bir sebeple işlerini daha kontrollü ve getireceği ve götüreceği şeyleri hesaplayarak gerçekleştireceğine alamet etmektedir.

Kahve falında karlı dağdan kaymak hayatının bir anda cennete döneceğine, eğitim hayatında ilerleme kaydedileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında karlı dağda yürümek ancak fal sahibinin, iş hayatı ve aile hayatı ile ilgili çok büyük bir azim göstererek çok büyük kazançlar elde edeceğine, uzun bir zaman boyunca büyük sorunlar yaşanacağına yorulmaktadır.

Kahve falında karlı dağın tepesinde olmak uğradığı zararı çok hayırlı bir şekilde telafi edeceğine, kendisine zarar vermek isteyenlerin kendi dertlerine düşeceklerine ve yakın zamanda hayatında çok daha hayırlı bazı olayların yaşanacağına, maddi zarar edeceğine, sadece vakit kaybetmekle kalmayacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir