Kahve falında dağ kirazı görmek

Kahve falında dağ kirazı görmek başarısının yükseleceğine, her işinin gücünün kolaylıkla hallolacağına, güzel, iyi ve hayırlı günlere kavuşacağına, işle ilgili büyük bir hamle yapılacağına, ikili ilişkilerdeki kırgınlıkların ve çatlakların iyileşeceğine, zevke sefaya ve eğlenceye dalacağına, güzel bir ilişkiye başlanacağına, yeni bir alışkanlık edinileceğine, çok güzel ve mutlu günlerin yakında görüleceğine, yaptığı işler sayesinde kazanç elde edeceğine inanılır.

Kahve falında dağ kirazı gördüyseniz:

  • Geri planda kalıp önerilere kulak vermelisiniz.

Kahve falında dağ kirazı görmek kazaya ve belaya çok yaklaşacağına, işini kaybedeceğine, bunalımlı ve buhranlı günler geçireceğine inanılır.

Kahve falında birine kiraz vermek hayal edilen şeylerden gittikçe uzaklaşılacağına, attığı bazı adımlar sayesinde kendisini çok iyi bir makamda göreceğine delalettir.

Kahve falında bahçede kiraz toplamak aile içinde tartışmaların baş göstereceğine, kendisine yeni bir hayat düzeni kuracağına ve bu düzende yeni insanlara da yer vermeyeceğine işaret eder.

Kahve falında kiraz yedirmek gönlünün ferahlayacağına, zenginliği bulacağına, kazançtan yana istediği rakamları elde edeceğine alamet eder.

Kahve falında dalından kiraz koparmak aydınlık bir döneme girileceğine, gittiği yolda büyük ve iş dünyasında ses getirecek projelere imza atacağına alamet eder.

Kahve falında kiraz erik görmek maddi açıdan pek getirisi olmayacağına, ağız tadının, keyfin ve huzurun yerinde olacağına işarettir.

Kahve falında kiraz ağacının çiçek açtığını görmek pek istenmeyen şeyler yaşanacağına, verilen sözlerin teker teker yerine getirileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında vişne veya kiraz görmek girdiği işlerde büyük sorun yaşayacağına, sorunlarından ve sıkıntılarından tamamen kurtulacağına, kurduğu hayatta yeni bir işe gireceğine delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir