AnaSayfa / Genel / Kahve falında bahçede kiraz toplamak

Kahve falında bahçede kiraz toplamak

Kahve falında bahçede kiraz toplamak hiçbir zaman yokluğa ve fakirliğe düşmeyeceğine, yapılan işlerin rağbet görmesi sayesinde kazancın katbekat artacağına, iş hayatında bol kazançlı bir işe sahip olunacağına, bir sebeple çok büyük sorunlar ile karşı karşıya kalacağına, yaptığı işlerde çok zor zamanlar geçireceğine, kazancının tükenmeyeceğine, olumlu ve hayırlı gelişmelerle karşılaşacağına, sonra da aylarca borç ödemek zorunda kalacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında bahçede kiraz toplamak gördüyseniz:

  • Bazı şeylerin eksikliğini çekiyorsanız, o şeyler doğrultusunda haraket etmelisiniz.

Kahve falında bahçede kiraz toplamak içinin rahat edeceğine, kişinin her işi severek yapacağına inanılır.

Kahve falında bahçeden kiraz toplamak iç huzurunun yerinde olacağına, ne kadar plan varsa gerçekleştirileceğine ve zenginlik kapılarının sonuna kadar açılacağına yorulmaktadır.

Kahve falında bahçede kiraz görmek girdiği bütün işlerde çok başarılı olacağına sıkıntılarından ve sorunlarından kendisini kurtaracağına, aile hayatının her zaman çok iyi bir şekilde gideceğine, kendi ekmek teknesine sahip olacağına, düşmana karşı mahcup olmayacağına, kariyerinde aşama kaydedeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında kiraz bahçesi görmek endişeli ve korku dolu günler geçireceğine, sağlık sorunları ile uğraşmak zorunda kalacağına delalettir.

Kahve falında beyaz kiraz toplamak hanesine huzurun, mutluluğun, rahatın ve konforun geleceğine, daha çok tek başına kalmayı tercih edeceğine işarettir.

Kahve falında kırmızı kiraz toplamak işlerinin kendisini çekemeyen kişiler tarafından baltalanacağına, rahatının yerine geleceğine, mutluluğunun da artacağına alamet etmektedir.

Kahve falında sarı kiraz toplamak çocuklarının ve torunlarının daima dizinin dibinde yaşayacaklarına, onlarla doyasıya ve uzun vakit geçirme mutluluğuna ve şansına nail olacağına, iş konusunda bir ortaklık kuracağına işaret etmektedir.

Kahve falında kızılcık kirazı toplamak bir süre daha sıkıntı çekeceğine, canının derdine düşeceğine işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir