AnaSayfa / Genel / Kahve falında dağ eriği görmek

Kahve falında dağ eriği görmek

Kahve falında dağ eriği görmek karşısına çıkan her fırsatı paraya çevireceğine, toplu para gelmesi sayesinde kendi işini açacağına, aile bireylerinin de çok sevineceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulmak için yeni yollara başvuru yapacağına, çok endişeli ve çok üzüntülü durumlardan kurtulmak ve iş hayatından feraha çıkmak için çok büyük çabalar göstereceğine, hayırlı kısmetler ile karşılaşılacağına ve bol kazançlı ve çok bereketli bir yere terfi edileceğine, sevinçli haberler alınacağına, verilen sözlerin yerine getirileceğine, evlat sahibi olamayanların evlada kavuşacağına, hasta olanın da iyileşeceğine, dünya nimetlerinin daha fazlasına sahip olacağına, sorunlu olaylar ile karşılaşacağına, buna rağmen çok büyük kazançlar elde edeceğine işarettir.

Kahve falında dağ eriği gördüyseniz:

  • Başta iş ilişkilerinizi çok iyi yönetmeniz gerekiyor.

Kahve falında dağ eriği görmek başarıya ve zafere doymayacağına, işlerine ve kazancına nazar değeceğine, geçim sıkıntısı yaşayacağına alamet eder.

Kahve falında dağ eriği yemek içinden çıkılmaz bir hal alacağına, zahmet veren işlerin kolaylaştırılacağına, huzurlu bir iş hayatı sağlanacağına ve refaha erileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında daldan erik koparıp yemek emeklerinin boşa gitmeyeceğine ve gelirinin de kendisini konfor içinde yaşatacak miktarda olacağına, büyük sorunlar yaşamadan, hayatını tatlı bir huzur içinde geçireceğine işaret eder.

Kahve falında bardak eriği yemek işte de mutlu olunacağına, çok zor günler geçirebileceğine ve hayal ettiği şeylerden gün geçtikçe uzaklaşacağına işarettir.

Kahve falında sarı erik görmek kararlı ve isabetli adımlarının yüzünü güldürecek sonuçlar vereceğine, yeni bir yol tutulacağına alamet etmektedir.

Kahve falında çok yeşil erik görmek insanlar tarafından sevileceğine ve çok güzel günler yaşayacağına, iş hayatı ile ilgili çok hayırlı gelişmeler ile bir şekilde sorunlarının her geçen gün daha kolay bir hale geleceğine tabir olunur.

Kahve falında birine erik vermek aile bireyleri arasındaki bağın gün geçtikçe kuvvetleneceğine, bu güzel gelişmelerin iş hayatına da yansıyacağına, artık rahat bir nefes alacağına yorulur.

Kahve falında siyah erik görmek zor bir döneme gireceğine, içindeki sıkıntıların gideceğine, kişinin endişelerinden, kötü düşüncelerinden, karamsarlığından ve umutsuzluğundan da arınacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir