AnaSayfa / Genel / Kahve falında sarı erik görmek

Kahve falında sarı erik görmek

Kahve falında sarı erik görmek iş hayatında engel olmaya çalışan rakiplerin yenilgiye uğratılacağına, küslük söz konusu ise en kısa zamanda barışılacağına, onlarla birlikte hareket edeceğine, bu sayede rahatlığa, kolaylığa, rızka, kazanca, hayra, iyiliğe ve güzelliğe ulaşacağına, eş, dost ya da akrabalardan birine verilen sözlerin parasal sorunlar yaşanması yüzünden ödenemeyeceğine, musibetlerden, sıkıntılardan, zorluklardan ve sorunlardan kurtulup rahata erileceğine, zarar edilen işlerin kısa zaman içinde çözüme kavuşacağına, uzun süre bu kara günlerin etkisinde kalacağına ve acısının da kolay kolay dinmeyeceğine, akrabaların ve arkadaşların çok sevineceği bir işe girileceğine, verilen sözlerin yerine getirilmesi sırasında hiç hesapta olmayan problemlerle karşılaşılacağına tabir olunur.

Kahve falında sarı erik gördüyseniz:

  • Bazı kişilerle ilişkilerinizde daha esnek olmanızda fayda var.

Kahve falında sarı erik görmek hayırlı ve büyük kazançlar elde edeceğine, tabiri caizse yüzünün düşmesine neden olacağına delalettir.

Kahve falında ağaçtan sarı erik toplamak maddi ve manevi olarak çok iyi bir noktaya gelineceğine, yaşanan bütün sorunların ve tartışmaların yakın zaman içinde son bulacağına, çok uzun bir zamandan beri yapılan işte hiç beklenmedik şekilde maddi krize girileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında sarı erik toplamak kendisini rahat ettirecek bir iş yapacağına, hem maddi hem manevi olarak büyük kayıplar yaşanacağına delalet eder.

Kahve falında sarı erik yemek ardından konu üzerinde düşünüleceğine, onun bir sıkıntısını ya da derdini çözeceğine yorulur.

Kahve falında sarı erik ağacı görmek bunun da işine dört elle sarılmasına vesile olacağına ve kişinin kariyerinin zirvesine yükseleceğine, işlerin her geçen gün daha başarılı olunacağına işaret eder.

Kahve falında ağaçta sarı erik görmek büyük bir sıkıntı ile karşılaşılacağına, büyük kazanç elde edeceğine ve hayal ettiği herşeye yakında kavuşacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında erik ağacından erik koparmak işlerin bu yüzden epey aksayacağına, çok büyük işlere girip yüklü miktarda kazançlar elde edeceğine rivayet eder.

Kahve falında kayısı erik yemek karşısına kendisi için hayır, başarı ve huzur getirecek kişilerin çıkacağına, bu kimseler sayesinde yaşamına heyecan, renk ve eğlence geleceğine, kendisine yardım eden insanlara yardım edeceğine alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir