AnaSayfa / Genel / Kahve falında çok yeşil erik görmek

Kahve falında çok yeşil erik görmek

Kahve falında çok yeşil erik görmek büyük sorunlar ile karşılaşacağına, büyük umutlar ile girdiği bir işte ister istemez zarar edeceğine, maddi ve manevi olarak zarara uğrayacağına, çok büyük emek vererek hazırladığı bir çalışmadan beklediği verimi ve kazancı elde edemeyeceğine, yeni bir sosyal çevreye girileceğine, kazanılacak başarılar sayesinde üst yönetimin dikkatinin çekileceğine, ana baba dualarının alınacağına, iş hayatında ve aile hayatında çok güzel şeyler ile karşılaşılacağına, yakın bir zaman içinde kendisini kötü hissettiği olaylardan kurtulacağına, pek güven vermeyen bir kişinin iş teklifinin geri çevrileceğine yorulur.

Kahve falında çok yeşil erik gördüyseniz:

  • Belli iş birliklerinize ya da ilişkilerinize gerçekten değer veriyorsanız, kelimelerinizi dikkatli kullanmanızda fayda var.

Kahve falında yeşil erik bahçesi görmek zarar edeceği bir durumdan başarı kazanacağı bir mevkiye çıkacağına ve kendisine uygun bazı projeler gerçekleştireceğine, geçim zorluğundan kurtulacağına rivayet eder.

Kahve falında dalından yeşil erik toplamak büyük borçlar alınacağına, ancak bu borçların ödemelerinin gecikeceğine, kendini özgür ve arınmış hissedeceğine, dini inancı için daha çok vakit ayıracağına tabir olunur.

Kahve falında dalından yeşil erik yemek çok büyük bir aşk yaşanacağına, yapacağı diğer işlerin de çok ses getiren çalışmalar olması sayesinde büyük bir özgüvene kavuşup kendi işini kuracağına ve bulunduğu sektör içinde kendisine yer edineceğine inanılır.

Kahve falında yeşil can eriği görmek sıkıntılı ve stresli ortamlara girileceğine, eğitim hayatında da ileri gideceğine ve çok mutlu olacağına işaret eder.

Kahve falında ağacında yeşil erik görmek sıkıntılarının son bulacağına ve her adımda daha başarılı bir kişi olup çok hızlı bir şekilde yükselişe geçeceğine, yaşamına huzurun, sıhhatin, ağız tadının ve neşenin hâkim olacağına alamet eder.

Kahve falında yeşil erik yemek görmek cesaret gerektiren işlere gireceğine, işlerin günden güne daha kötü bir duruma düşeceğine delalettir.

Kahve falında yeşil erik yemek ve görmek eline geçen bazı fırsatların verilecek hatalı kararlardan ötürü yarardan çok zarara sebep olacağına, sıkıntılı ve zor durumlardan kurtuluşa erileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında yeşil erik toplayıp yemek kul tarafından da kendisine nasip edileceğine, eline geçen fırsatlarla çok iyi işler çıkartacağına ve çok daha iyi zamanlar geçireceğine rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir