AnaSayfa / Genel / Kahve falında birine erik vermek

Kahve falında birine erik vermek

Kahve falında birine erik vermek yeni gelir kaynaklarına ulaşacağına, var olanlar ile yetinip geçinmeye çalışacağına, işlerinin baltalanacağına, kendisini çekemeyen kişiler tarafından işlerinin baltalanacağına, çok büyük emekler verilerek gerçekleştirilen bir çalışmanın karşılığının alınamayacağına, üzülmesine neden olacak haberler alacağına ve olaylar yaşayacağına, kazancının artacağına, parasal ve mali sıkıntılarının çözüleceğine, başının da önüne eğilmesine neden olacağına yorulur.

Kahve falında birine erik vermek gördüyseniz:

  • Askıda kalmış borç alacak meselelerini veya hukuki konuları istikrara kavuşturabilirsiniz.

Kahve falında erik sattığını görmek şansının bir türlü dönmeyeceğine, bolluk ve bereket dolu günler yaşanacağına, kırgınlıkların sona ereceğine inanılır.

Kahve falında erik dolu ağaç görmek kişinin kazancının düşmesiyle birlikte maddi gücünün de azalacağına, kısa sürede büyük aşama kaydedeceğine ve böylece çalışmasına ve de beklemesine gerek kalmadan mutluluğa ve huzura kısa süre içinde ulaşacağına alamet eder.

Kahve falında kuru kara erik görmek sorunlarından arınacağına, bazen ne kadar hatırlamak istemese de onları yine de hep hatırlatacak birşeylerle karşılaşacağına delalettir.

Kahve falında mavi erik görmek hayatı daha güzel ve dolu dolu yaşamak için yeni alışkanlıklar edinileceğine, değer verilen kişiler ile mutlu bir şekilde yaşanacağına, sevdiği kişiler ile sevinçli günler yaşayacağına yorulur.

Kahve falında can eriği görmek dininden vazgeçmeyeceğine, iç huzurunun yerinde olacağına, umutlarının ve emeklerinin boşa gideceğine delalettir.

Kahve falında tuzlu erik yemek çok sıkıntılı ve sorunlu zamanlar geçireceğine, bir daha böyle bir hata yapmamak için kendisini tembihleyeceğine ve kendisine kırılan insanlar ile konuşarak gönüllerini almaya ve durumu düzeltmeye çalışacağına, iş hayatına yeni bir fikirle tekrar girileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında kocaman erik görmek sıkıntısız ve rahat bir hayata sahip olunacağına, sorunların aşılacağına tabir olunur.

Kahve falında erik yediğini görmek her işin üstesinden rahatlıkla gelebileceğine, bu sayede hiçbir zaman iş ile ilgili bir sorun yaşamayacağına, yakın bir kişinin kendisine duyulan güveni suistimal edeceğine işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir