AnaSayfa / Genel / Kahve falında bardak eriği yemek

Kahve falında bardak eriği yemek

Kahve falında bardak eriği yemek elindeki kazancın büyük kısmını borçlara harcayacağına, parasal darboğazdan kurtulup ferahlığa ve düzlüğe çıkılacağına, borcunuz varsa borcunuzdan kurtulacağınıza, yapılan işin bol kazanç getireceğine, işlerinin düşeceğine, rahatının ve huzurunun bozulacağına, Allah’ın kendisine verdiklerini rahatça yemeyi nasip etmesi doğrultusunda hareket edeceğine, kendisinin bu duruma çok sinirlenip çok dertleneceğine, mesleğindeki başarısının artacağına alamet eder.

Kahve falında bardak eriği yemek gördüyseniz:

  • İlgi alanlarınız özel bir kişiyle ortaklığa, iş birliğine ya da ilişkiye zemin hazırlıyor.

Kahve falında bardak eriği yemek çevresindeki kişileri ve onlarla olan ilişkileri gözden geçirerek yeni kararlar alacağına, büyük maddi zararlara uğrayacağına ve sevdiği kişileri kaybetme pahasına da olsa bazı sorunlar yüzünden çeşitli tartışmalara gireceğine tabir olunur.

Kahve falında bardak eriği görmek ayrılıkların birleşmeyle noktalanacağına, uzun zamandan beri taşınan umutların yaşanacak olaylar yüzünden yıkılacağına delalet eder.

Kahve falında sevgiliyle erik yemek sorunların teker teker çözüleceğine, işlerin yoluna gireceğine, hayırlı haberler alınacağına, onlara sanat öğreteceğine yorulur.

Kahve falında sarı erik yemek her işte başarı elde ederek düşmanları zayıflatacağına, bir sebeple çok sıkıntılı ve üzüntülü dönemler geçireceğine, ileriki zamanlarda çok pişman olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında iri erik yemek çıkacağı tatilin ardından çok yeni ve başarılı fikirler elde edeceğine, sorunların kısa süre içinde düzeltileceğine, maddi ve manevi olarak büyük başarılar kazanılacağına yorulmaktadır.

Kahve falında siyah erik yemek görmek çok büyük ve hayırlı başarılar kazanacağına, fal sahibinin, diğer hayallerini ve isteklerini gerçekleştirmek için cesaret vereceğine, maddi anlamda zayıflayacağına rivayet eder.

Kahve falında kırmızı erik yemek bir sebeple ürünü satan kişi ile mahkemelik olunacağına, epey tartışma yaşandıktan sonra fal sahibi lehine bir karar çıkacağına ve davanın temyize kadar gideceğine, sıkıntılarınızdan kurtulacağınıza işaret eder.

Kahve falında olgun erik yemek yeterli kimse haline geleceğine, refah düzeyinin hiçbir zaman azalmayacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir