AnaSayfa / Genel / Kahve falında aslana sarılmak

Kahve falında aslana sarılmak

Kahve falında aslana sarılmak hayal ettiği işe ve hayata kavuşacağına, sevdiği bir kişinin arkasından kötü sözler sarfettiğini duyacağına, yenileceğine, şifa bulacağına, içine bulunan sıkıntıların sona ereceğine, büyük kazanç elde edeceğine, hayatının sonuna kadar lüks ve rahatlık içinde yaşayabileceği kadar birikim yapacağına, büyük tartışmaların sonlanacağına, kendisinin de bundan büyük mutluluk duyacağına, uzaktaki bir akrabadan çok güzel ve hayırlı bir haber alınacağına işarettir.

Kahve falında aslana sarılmak gördüyseniz:

  • Fizik planda bazı şeyler yapmak yerine durum değerlendirmesi yaparsanız bazı gerçekleri keşfedebilirsiniz.

Kahve falında aslanla sarılmak çok hayırlı ve akıllıca atılımlar yapacağına, yapılan hesapların hiçbirinin gerçeğe uygun olmayacağına delalet eder.

Kahve falında sarı aslan görmek umutlarının biteceğine, yaşanacak tatsız bir olay yüzünden hâkim karşısına çıkılacağına, ister istemez moral bozukluğu yaşanacağına, güç sahibi bir kişi ile rakip olunacağına ve uzunca bir süre boyunca bu kişinin yapacağı ayak oyunlarına direnileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında aslan sarılmak uzun bir süre boyunca tartışmalar yaşanacağına, uzun bir süre boyunca kendisine gelemeyeceğine yorulur.

Kahve falında aslana sarılmak huzurunu kaçıran ve rahatsız olmasına neden olan durumları düzelteceğine, aşk hayatının çok güzel bir hal alacağına, uzun süre cesaretini toplayamayacağına tabir olunur.

Kahve falında aslanın konuştuğunu görmek eve huzurun ve bereketin geleceğine, zararların sevilen kişilerden alınacak yardım ve destek ile telafi edileceğine, duaların kabul olacağına, aksiliklerin ve tersliklerin üst üste geleceğine işarettir.

Kahve falında küçük aslan görmek yaşamının güzellikler içinde geçeceğine, hayatında kolaylıkların meydana geleceğine, iyiliğin ve hayrın kendisini her daim bulacağına, zaman zaman bu işyerinde verilen hizmetle ilgili olarak seminerlere gidileceğine işaret eder.

Kahve falında beyaz aslan görmek asla dert yüzü görmeyeceğine, daha fazla kazanç elde edeceğine yorulur.

Kahve falında aslan konuştuğunu görmek borçlanacağına, işini kaybedeceğine, satışların düşeceğine yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir