AnaSayfa / Genel / Kahve falında aslan dövmek

Kahve falında aslan dövmek

Kahve falında aslan dövmek oturduğu evi değiştirip, daha büyük ve konforlu bir eve taşınacağına, hayırlı kişilerle bir araya geleceğine, yaşadığı aksiliklerin ortadan kalkacağına, arif ve alim kimseler arasına gireceğine, hak yolunu bulacağına, tabiri caizse ağlayıp dövüneceğine, şansının ve kısmetinin de hep kendisinden yana gideceğine, bazı ortaklıklar kurarak kendisini çok üst seviyelere taşıyacak çeşitli işlere gireceğine, bu işlerden kazandığı paranın bir kısmını yardıma muhtaç insanlar için harcayacağına, evlilik kararı almak için beklemelerinin doğru olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında aslan dövmek gördüyseniz:

  • Özel yaşamınıza veya planlarınıza zarar verebilecek kişilerle konuşurken kelimeleri dikkatli kullanmanızda fayda var.

Kahve falında aslan dövmek birikimleri ile araba veya ev gibi bir yatırım yapacağına, mali durumunun düzelmesiyle beraber keyfinin de yerine geleceğine, özlem gidereceğine, hayallerini ve arzularını gerçekleştireceğine ve çok mutlu olacağına delalettir.

Kahve falında aslan tarafından kovalandığını görmek ferah bir eve geçileceğine, dolayısıyla işlerin bozulacağına, çeşitli dedikoduların ortasında kalınacağına, yuva kurmak için yapılan bir hamlenin boşa gideceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında aslan yavrusu doğurmak sorunların tatlıya bağlanacağına, sevinçli ve güzel haberler alınacağına, farkında olunmadan yapılan bir hareketin sonuçlarının düzeltileceğine, sorunlarını çok rahat bir şekilde ve herhangi sorun yaşamadan bitireceğine yorulur.

Kahve falında kahve falında aslan görmek doğru olanı seçeceğine, iyi şartlarda yaşayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında denizde aslan görmek gittikçe daha kötü durumlara düşüleceğine, sıkıntı yükleneceğine işarettir.

Kahve falında bir sürü aslan görmek huzuru ve başarıyı yakalayamayacağına, kişinin eksiklerini, hatasını görmesine yardımcı olan ebeveynleri sayesinde gelecekteki hayatında rahat edeceğine işaret eder.

Kahve falında deve ve aslan görmek kısa süre içinde büyük gelişmeler kaydedileceğine, maddi olarak çok huzurlu olunacağına, işlerinde bolluk ve bereketin hâkim olacağına işarettir.

Kahve falında gri aslan görmek kırılacağına, kendini tutamayıp şeytana uyacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir