AnaSayfa / Genel / Kahve falında aslan kuyruğu görmek

Kahve falında aslan kuyruğu görmek

Kahve falında aslan kuyruğu görmek moralinin yükselmesini sağlayacak değişimlerin meydana geleceğine, çareyi başka yerlerde arayacağına, sıkıntısı olanın ferahlığa çıkacağına, hasret çekenin sevdiği kişiye kavuşacağına, işsizin iş bulacağına, falı kapatan kişinin, çok mutlu ve huzurlu bir hayata sahip olacağına ve çok hayırlı bir kısmet ile evlilik yolunda ilerleyeceğine, nankörlük, vefasızlık, hainlik ve hıyanetle karşılaşmayacağına, bir sebeple yapılacak işlerde çok emek verilmesine ve sabır gösterilmesine rağmen bir sonuca ulaşılamayacağına, çevresindeki kişilerin, komşularının, yaşadığı muhitin yenileneceğine, uzun zamandan beri sevdiği ancak bunu bir türlü söyleyemediği kişiye kalbini açacağına, sıkıntılarından kurtulup rahata ereceğine, aile hayatı için çok hayırlı ve güzel bir karar vererek hayırlı bir kısmet ile evleneceğine ve çocuk sahibi olacağına işarettir.

Kahve falında aslan kuyruğu gördüyseniz:

  • İnsanlar hakkındaki fikirlerinizi açıkça söylemekten kaçınmalısınız.

Kahve falında aslan kuyruğu görmek dünyevi hayatını garanti altına alacağına, meslek hayatında başarı ve zafer elde edeceğine rivayet eder.

Kahve falında akrep kuyruğunu kesmek bazen işsiz ve aşsız kalacağına, kısmetinin kapanacağına, işinden ekmeğinden olacağına, bununla kalmayarak iflas edeceğine işaret eder.

Kahve falında timsah kuyruğu görmek iş hayatında el attığı bütün işlerden başarısızlıkla çıkacağına, oturduğu koltuğu hiç kaybetmeyeceğine yorulur.

Kahve falında insan kuyruğu görmek işin kısa bir süre düzgün bir şekilde ilerlemesinin ardından bazı sorunlardan ötürü günden güne kötüye gideceğine ve bu yüzden çok yakın bir zaman içinde yeni bir işe girme konusunda bazı adımlar atılacağına, herkes tarafından çok sevilen bir kişi olunacağına delalettir.

Kahve falında uzun kuyruklu hayvan görmek inancını tazeleyerek daha düzgün bir hayat kuracağına, huzurlu ve mutlu bir hayata adım atacağına rivayet eder.

Kahve falında yemek kuyruğu görmek anne baba duaları alınacağına, kötü niyetli kişilerin yenilgiye uğratılacağına, bol kazançlı bir projenin hayata geçirileceğine, hayatının en güzel günlerini geçireceğine, gülmek suretiyle şifa bulacağına işarettir.

Kahve falında üç kuyruklu yılan görmek evliliğinde eşi ile muhabbetinin artacağına, yaptığı işlerde her zaman dürüst ve namuslu davranacağına delalettir.

Kahve falında kuyruk sokumu kemiği görmek erkekler için pek çok kadını etkileyen çapkın biri olarak anılacağına, gözlerinin mutluluktan parlayacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir