AnaSayfa / Genel / Kahve falında amcaları görmek

Kahve falında amcaları görmek

Kahve falında amcaları görmek ekmeğini rahat şekilde yeme imkanına sahip olacağına, çektiği cefa kadar da sefa süreceğine, yaşanacak tatsızlıklar yüzünden zor zamanlar geçirileceğine, hiç istemediği işlere gireceğine, hayırlı bir sürece girileceğine, kişinin işinden atılacağı ya da kovulacağına, ister istemez aile hayatında çeşitli tartışmalar yaşayacağına, üzücü olaylardan aile bireylerinin tamamının etkileneceğine, aksiliklerin ve tersliklerin üst üste geleceğine, şans, bereket ve kazanç kapılarının kapanacağına, güzel başlayan ve kazanç getiren bir çalışmanın kötü bir şekilde biteceğine yorulur.

Kahve falında amcaları gördüyseniz:

  • Duygusal problemler çözülebilir veya maddi anlamda kazanç söz konusu olabilir.

Kahve falında babanın amcasını görmek yaptıkları şeylerden ötürü fal sahibinin büyük maddi ve manevi zararlara uğrayacağına, yaşanan bazı sorunlara çözüm bulmak amacıyla uzunca bir yolculuğa çıkacağına işarettir.

Kahve falında amcaya sarılmak çok büyük kazanç elde edeceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından kendi çabası ile kurtulup çok mutlu olacağına, atılan adımlar sayesinde işlerin büyük kazançlar sağlayacağına işaret eder.

Kahve falında ölmüş amcayla konuşmak çok hayırlı ve kazanç sağlayacak çalışmalara girileceğine ve aile hayatında uzun yıllar boyunca mutlu ve huzurlu bir evliliğin kapılarını açacak çeşitli adımlar atılacağına, sağlığının ve keyfinin yerinde olacağına inanılır.

Kahve falında amcaya sarılıp ağlamak çok rahat ve huzurlu bir hayata kavuşacağına, eline geçen her işi hayırlı bir şekilde gerçekleştireceğine, fal sahibinin deyim yerindeyse ayağına taş takılmadan ilerleyeceğine işarettir.

Kahve falında amcaya su vermek rakiplerin yenilgiye uğratılacağına, maddi açıdan iyi bir noktaya gelineceğine, çok büyük atılımlar yapacağına ve yardıma muhtaç insanlara yardım edeceğine yorulur.

Kahve falında amcanın eşini görmek ne de derdin kişinin yanına uğramayacağına, rahata ve kolaylığa kavuşacağına işarettir.

Kahve falında amcanın ağladığını görmek büyük bir sıkıntısını ve sorununu çok büyük çaba sarfederek çözüme kavuşturacağına ve çok rahat bir duruma gelmesine yardım edeceğine, evliliğinde mutlu olacağına işarettir.

Kahve falında amca çocuğu görmek moralin ve keyfin yerine geleceğine, ailesiyle birlik ve dayanışma içinde kalacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir