AnaSayfa / Genel / Kahve falında amcanın eşini görmek

Kahve falında amcanın eşini görmek

Kahve falında amcanın eşini görmek güzel bir iş fırsatına, helal lokma yiyeceğine ve gönül rahatlığı içinde olacağına, kendisine gelen bir teklifi kabul edeceğine, yapılan bir hatanın düzeltileceğine, sıcakkanlı bir kişi olunacağına, kafanın rahat olması sayesinde başka işlerle ilgilenileceğine, insanları kıracağına, üzeceğine, aile hayatında ve sosyal hayatta yaşanan tartışmaların kısa zaman içinde tatlıya bağlanacağına, zor günlerin geride kalacağına, hanede neşenin ve huzurun eksik olmayacağına ve gayrimenkul işine girileceğine, elinde bazı büyük projelerin yönetimi ile ilgili bilgiler ulaşacağına, bu projelerden birinin başına kendisinin getirileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında amcanın eşini gördüyseniz:

  • Seçeneklerinizi bilmeniz özel yaşamınızda gerekli değişiklikleri yapmanızı sağlayabilir.

Kahve falında amca eşi görmek çözmeye çalıştığı problem ya da durum içinde sürekli başa döneceğine, işyerinde üst düzey görevlerde bulunacağına yorulmaktadır.

Kahve falında eşinin amcasını görmek sevilen arkadaşlar ile aranın açılacağına, hatayı yapan kişi ile arasına bir süre mesafe koyacağın ve daha sonra bu kişiye yaptığı hatayı açıklayıp aynı hatayı tekrar yapmaması konusunda uyaracağına alamet eder.

Kahve falında eşin amcasını görmek sorunlu ve üzüntülü günlerin geride kalacağına ve dileklerin Allah’ın izni ile bir bir gerçekleşeceğine, işlerin kötüye gittiği bir anda deyim yerindeyse sihirli bir sopa değmiş gibi düzeleceğine, çekilen hasretin biteceğine, kırgınların ve küskünlerin barışacağına tabir olunur.

Kahve falında amca eşini görmek yapılacak olan büyük bir çalışma sayesinde çok daha hayırlı kazançlar elde edileceğine, şaşkın olacağına, çaresiz durumlara düşeceğine delalet eder.

Kahve falında amcamın eşini görmek huzurunun ve neşesinin yerinde olacağına, kurulan bir ortaklığın istenmeyen ve çok büyük zarar getirecek şekilde sonlanacağına alamet etmektedir.

Kahve falında amca ve eşini görmek başarılarının ve mutluluğunun sürekli olacağına, problemlerinden ve sıkıntılarından kurtulacağına ve hayallerine kavuşup mutluluk ve huzur içinde bir hayat süreceğine alamet etmektedir.

Kahve falında amcanın eşini görmek hayatın başarılarla ve güzelliklerle geçeceğine, kazancın ve mutluluğun yerinde olacağına, artık daha dikkatli davranacağına işaret etmektedir.

Kahve falında yaşlı amcaya yardım etmek kırılan kalplerin tamir edilemeyeceğine, sıkıntıların bazı hastalıklara sebep olacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir