AnaSayfa / Genel / Kahve falında bir çuval un almak

Kahve falında bir çuval un almak

Kahve falında bir çuval un almak büyük başarılar kazandığı ortaklıklardan birinde hiç istemediği halde bir kırılma yaşayacağına, eğitimle ilgili karşılaşılan bir fırsatın değerlendirileceğine ve zor bir dönemin gösterilecek sabırla kolayca atlatılacağına, tatsız durumların yaşanacağına, gerekse ruhsal olarak içine düştüğü hastalıkları atlatacağına, insanlarla arasının iyi olacağına, ünleneceğine, yükseleceğine ve hedeflerini gerçekleştirme şansına sahip olacağına, kazanılacak çok büyük bir başarının ardından sevilen bir arkadaşla işlerin daha da büyütüleceğine ve kazanılan paranın yardıma muhtaç kişiler için kullanılacağına, evlilik kararı verilip aynı çatı altına girileceğine işaret eder.

Kahve falında bir çuval un almak gördüyseniz:

  • Birlikte yaşadığınız kişilere geleceğinizle ilgili planlarınızdan bahsetmemenizde fayda var.

Kahve falında un dolu çuval görmek her gün bir önceki günden daha çok iş yapılacağına, yapılan hatalardan ders çıkarılıp bundan sonra aynı hataların tekrarlanmayacağına, iş hayatı içerisinde insanlara vefa gösterileceğine inanılır.

Kahve falında un çuvalı görmek kardeşler arasına kıskanç birisi tarafından nifak tohumu ekileceğine ve uzun süre toparlanılamayacağına, büyük önlemler almasına ve çok geniş çaplı yatırımlar yapmasına rağmen karşılık olarak çok küçük bir kazanç elde edeceğine, bu yüzden bir miktar zarar edeceğine, yaptığı işten ve attığı adımlardan pişman olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında çuval un görmek yükünün hafifleyeceğine, içinin rahatlayacağına, yeni bir iş için başvuru yapılacağına, sevilerek yapılan bir işin daha iyi bir hale hale getirileceğine tabir olunur.

Kahve falında çuvala un doldurmak karamsar olacağına, canının derdine düşeceğine, kazancının eksileceğine ve bu nedenle hane içinde kıtlık yaşayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında bir çuval un almak büyük beklentiler ile girilen işler sonunda zarar edileceğine, sağlıklı iken hastalıklar geleceğine ve hastayken hastalığın ilerleyeceğine ve çok büyük sorunların yaşanacağına, yaşanacak bir sağlık sorununun kısa süre içinde çözüme kavuşacağına ve ferah bir döneme girileceğine delalettir.

Kahve falında un çuvalı taşımak etrafındaki insanlardan destek görmeyeceğine, zor bir durumda olan çalışmaların ve projelerin rahatlayacağına, elinde bulunan imkânlar ile çok hayırlı işler gerçekleştireceğine yorulmaktadır.

Kahve falında çuval dolusu un görmek maddi ve manevi zarara uğranacağına, gam ve keder çekmeyeceğine işaret eder.

Kahve falında çuvalda un görmek mutsuz olacağına, üzgün ve mutsuzsa çok mutlu olacağı haberler alıp keyifleneceğine alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir