AnaSayfa / Genel / Kahve falında çuvalla un almak

Kahve falında çuvalla un almak

Kahve falında çuvalla un almak kişinin şansının ve kısmetinin açılacağına, işinin yoluna gireceğine, çok riskli işlerin altından kolayca kalkacağına, çıkarları uğruna her şeyi yapacak, kötü niyetli, bencil insanlar yüzünden fal sahibinin çok zor durumlar yaşayacağına, çok büyük ve başarılı adımlar atılacağına, geçiminin rahat ve kolay olacağına, kişinin şifa bulacağına, geçiminin ve hayatının kolaylaşacağına, kendini depresif, gergin, mutsuz yaşama karşı da isteksiz hissedeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında çuvalla un almak gördüyseniz:

  • İş hayatınızdaki işlerin verimliliği ya da akışkanlığı özel yaşamınızdaki olaylara bağlı olabilir.

Kahve falında bir çuval un almak ele güne muhtaç hallere geleceğine, ailesinin geçimini sağlayamaz ve onların karnını doyuramaz olacağına, iftiraya ve haksızlığa uğrayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında un çuvalı taşıdığını görmek yeni iş alımı konusunda sıkıntılar yaşayacağına, sağlık yönünden de bazı sorunlar yüzünden sık sık doktora gideceğine, şan şöhret, itibar kazanacağına, geniş rızık elde edeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında sırtında un çuvalı taşımak büyük mutluluklar yaşanacak ve güzel haberler alınacak bir döneme girileceğine, kazançlı işler yapılacağına, yaşanan güzel olaylar sayesinde sevince boğulacağına, gelişim içine girileceğine delalettir.

Kahve falında çuval çuval un görmek borçların kısa sürede kapanacağına, mutluluktan, sağlıktan, huzur ve neşeden bolca nasipleneceğine işarettir.

Kahve falında çuval dolusu un görmek eğer baba uzaktaysa ona kavuşulacağına, ancak yakın bir arkadaşın bulacağı bir kaynak sayesinde sorunun ortadan kalkacağına, projenin gerçekleştirileceğine tabir olunur.

Kahve falında un çuvalı almak bildiği ve sevdiği işi yapacağı için çok büyük bir özgüvene kavuşacağına, hayatının aksiliklerle geçeceğine ve deyim yerindeyse bir türlü şeytanın bacağını kırmayı başaramayacağına rivayet eder.

Kahve falında un dolu çuval görmek aşka ve sevgiye olan inancını kaybedeceğine, sofrasının hiçbir zaman aşsız kalmayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında çuvala un doldurmak maddi ve manevi açıdan kendisini çok yıpratacak bir kişi ile arkadaşlık kuracağına ancak durumun farkına vardıktan sonra arkadaşlık ilişkilerine son vereceğine, işlerin çok daha iyi bir şekilde ilerleyeceği bir döneme girileceğine ve yardıma muhtaç insanlara çok büyük yardımlarda bulunulacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir