AnaSayfa / Genel / Kahve falında un çuvalı almak

Kahve falında un çuvalı almak

Kahve falında un çuvalı almak ailesinin şerefini yükseltip, onurlu bir hayat süreceğine, hayırlı kişiler ile çalışıp çok kazanç sağlayacağına, yüksek mevkilerde işlere gireceğine, mal edineceğine, tartışmaların araya giren insanlar sayesinde çözüme kavuşacağına, ailesinin geçimini sağlayamaz ve onların karnını doyuramaz olacağına, uzun uzun dalıp gideceğine, işlerin daha kötüye gideceğine ve aksiliklerin yaşanacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında un çuvalı almak gördüyseniz:

  • Gereksiz yanlışlardan veya tuzaklardan kaçınabilmek için direksiyona sizin geçmenizde fayda var.

Kahve falında un çuvalı taşıdığını görmek faturalarını ödeyemez olacağına, onlar tarafından çok sevileceğine, yaşlılığında kendisine bir bebek özeni ile bakılacağına delalet etmektedir.

Kahve falında boş un çuvalı görmek problemlerle baş etmekte zorlanacağına, büyük sorunlar ve üzüntüler yaşayacağına delalet eder.

Kahve falında çuvala un doldurmak kendisine zafer ve birincilik getirecek yatırımlara gireceğine, kazancın büyük bir kısmının kaybedileceğine tabir olunur.

Kahve falında çuval çuval un görmek yanlış işler yapacağına ve günahkâr kimse haline geleceğine, şansının her daim kendisinden yana gideceğine yorulur.

Kahve falında un çuvalı görmek çok sevdiği insanlardan ihanet göreceğine ve bu ihanetten ötürü çok büyük üzüntüler yaşayıp büyük hastalık yaşayacağına, kendisinin de eline geçecek bu eşsiz fırsatları en doğru şekilde kullanmasını bileceğine tabir olunur.

Kahve falında bir çuval un almak acısı olan ya da borcundan dolayı sıkıntı çeken bir kimseye yardım ederek büyük bir sevap işleyeceğine, kendisini her zaman ayrıcalıklı ve özel kimse olarak hissedeceğine delalettir.

Kahve falında çuval un görmek evine bereket geleceğine, epey zamandan beri yapmak istediği ve bu amaçla gece gündüz çalışıp çok emek verdiği şeylere yakın bir zamanda gerçekleştireceğine delalettir.

Kahve falında çuvalla un taşımak dostlukta ve evlilikte başarısız ve mutsuz olacağına, insanların hayran kalacağı işler ortaya koyacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir