AnaSayfa / Genel / Kahve falında ölmüş yengesini görmek

Kahve falında ölmüş yengesini görmek

Kahve falında ölmüş yengesini görmek ele geçen kazancın yetersiz kalacağına, falı kapatan kişinin ihtiyaçlarını yeterli oranda karşılayamayacağına ve zor günler geçireceğine, aile bireyleri arasında çeşitli tartışmalar yaşanacağına ve çok üzüleceğine, çok hayırlı işler yaparak büyük kazançlar elde edeceğine, iş için önemli olabilecek bir ortaklık kurularak yeni işlere sermaye olarak kullanılacağına, rahat ve sağlıklı bir hayat yaşayacağına, çok mutlu ve huzurlu olacağına, kendisine yapılacak bir ihanetten ötürü büyük bir üzüntü içine düşeceğine, maddi ve manevi olarak çok zor bir noktaya geleceğine, aile bireyleri ile tartışma yaşayacağına, yoluna çıkan tüm engelleri kolaylıkla aşacağına, bir sebeple hem aile bireyleri ile hem iş arkadaşları ile ters düşüleceğine yorulur.

Kahve falında ölmüş yengesini gördüyseniz:

  • Biraz rahatlamayı herkesten çok hak ettiniz.

Kahve falında yenmiş elma görmek çok büyük fırsatları kaçıracağına, Allah’ın lütuflarını bulacağına, şifa göreceğine yorulur.

Kahve falında ölen yengeyi görmek karşısına çıkacak engellerin ve aksiliklerin ortadan kalkacağına, yakın bir zamanda evlat sahibi olacağına, hem kendisini hem aile bireylerini mutlu edecek bir karar vereceğine rivayet eder.

Kahve falında yengemi ağlarken görmek karamsarlığından, çekimserliğinden, umutsuzluğundan ve gelecek kaygısından kurtulacağına, yapılan hataların telafi edileceğine, ruhsal açıdan çok iyi hissedilecek bir döneme girileceğine, zarara sebep olan kişilerin hayattan uzaklaştırılacağına alamet eder.

Kahve falında yengeye sarılmak hayatının zorlaşacağına, işlerinin bozulması nedeniyle gelirinin ve rızkının azalacağına bu nedenle de üzülerek yataklara düşeceğine, problemlerin dağ gibi büyüyeceğine yorulur.

Kahve falında yengeyi hasta görmek iş dünyasında büyük ses getirecek çalışmalara imza atılacağına, büyük bir zenginliğin kapısının açılacağına, takıntılı bir kişi ile bir ortaklık kurulacağına, daha sonra ortaklığın bozulacağına ve yola tek başına devam edileceğine, cebine giren paranın gittikçe azalacağına işaret etmektedir.

Kahve falında yengesini dövmek huzurlu bir yaşantıya başlanacağına, işlerinin aksamasına ve uzun yıllardan beri sürdürdüğü bir dostluğun bitmesine sebep olacak bir sorun yaşayacağına, sevilen bir akrabanın ihanetine uğrayacağına ve akademik alanda büyük çabalar sonucu sahip olunan mevkinin kaybedileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında yen bir işe girmek ardından işle ilgili olarak kurulan hayallerin gerçeğe dönüştürüleceğine, zarar ettiği işleri kara geçireceğine tabir olunur.

Kahve falında dayı ve yenge görmek sağlıklı bir kişi olmak için hem beslenmesine dikkat edeceğine hem spor yapacağına, korkularını yeneceğine alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir