AnaSayfa / Genel / Kahve falında çuvalla tuz görmek

Kahve falında çuvalla tuz görmek

Kahve falında çuvalla tuz görmek kendisine istediklerini getireceğine ve hoş sürprizler hazırlayacağına, bir sebeple çok büyük sıkıntılar yaşayacağına, çok sıkıntılı zamanlar geçireceğine, yapılan hatanın düzeltilmesi için çok uğraşılmasına rağmen bir türlü düzelmeyeceğine ve çok büyük maddi zararlara uğranacağına, çektiği sıkıntıların son bulacağına, rahatının yerine geleceğine, ailesi ile arasındaki sorunları düzelteceğine ve işlerindeki bozulmaların sebebini araştırıp bir daha tekrarlanmaması için önlem alacağına, büyük sıkıntılar ve sorunlar yaşayacağına, hiç istemeyeceği şeyler ile karşılaşacağına, sevdiği kişiler ile arasının açılacağına, ailesi ile çok büyük tartışmalara gireceğine, kazancının bir kısmını tasarruf için ayıracağına, sağlık sorunlarının tedavi edileceğine, çalışma hayatının daha kolay bir hale geleceğine delalet eder.

Kahve falında çuvalla tuz gördüyseniz:

  • İş çevrenizdeki bir kadından önemli gelişmeler hakkında haberler almanız olasıdır.

Kahve falında çuvalla tuz görmek girdiği işleri çok iyi yerlere getireceğine, kişinin kendi hayatına yeni yönler vermek adına girişimlerde bulunacağına alamet etmektedir.

Kahve falında tuz çuvalı görmek acısı olan ya da borcundan dolayı sıkıntı çeken bir kimseye yardım ederek büyük bir sevap işleyeceğine, sıkıntıların en kısa sürede Allah’ın izni ile son bulacağına rivayet eder.

Kahve falında çuvalda tuz görmek yaptığı çalışmalar ile beklediği başarıları alamayacağına, bir sebeple bütün çalışmalarının boşa gideceğine, büyük çabalarla geldiği mevkiden gönderileceğine, sevdiği kişiler ile birlikte girdiği ve büyük kazanç elde etmeyi umduğu işten çok büyük zarara uğrayarak çıkacağına delalettir.

Kahve falında tuzlu suyla yıkanmak elinde avucunda ne varsa kaybedeceğine, diğer taraftan bu kişiler ile farklı mecralarda büyük bir tartışmanın yaşanacağına ve gereken kişilere gereken cezaların verileceğine alamet eder.

Kahve falında denize tuz dökmek kendisini korumaya alacağına, aile yaşantısında da her şeyin yolunda gideceğine, hayırlı bir şekilde başlayan olayların ve gelişmelerin zarara sebep olacağına, kurulmuş olan bir ortaklığın ardından büyük bir borç yükünün altında kalınacağına ve uzunca bir süre sıkıntı çekileceğine alamet eder.

Kahve falında tuz toplamak insanlar arasında çok ses getirileceğine ve uzun zamandan beri çok sık rastlanmamış olan bazı fikirler ile projeler ortaya konulacağına, büyük kazançlar elde edeceğine, hayırlı kişiler ile büyük bir ortaklık kuracağına işarettir.

Kahve falında tuzlu aşure yemek ardı ardına güzel ve hayırlı haberler alınacağına, evindeki huzurun, anlayışın, sevginin, saygının ve iletişimin bozulacağına rivayet eder.

Kahve falında tuzlu kurabiye yapmak çok hayırlı ve büyük kısmetlerin ele geçeceğine, kişinin tüm geleceğini etkileyecek bir dönemece girileceğine ve bu dönemde alınan her türlü kararın kişinin hayatında dönüşsüz etkiler bırakacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir