AnaSayfa / Genel / Kahve falında tuzlu suyla yıkanmak

Kahve falında tuzlu suyla yıkanmak

Kahve falında tuzlu suyla yıkanmak eşi ve çocukları ile çıkacağı bir yolculuktan güzel haberlerle döneceğine, iş yaşantısındaki aksiliklerin, sorunların tez zamanda ortadan kalkacağına, uzunca bir süre boyunca kendisini toparlayamayacağına, kişinin aile ve iş ortamında yeniden huzurun egemen olacağına, çok büyük ve zarar verici bir olay yüzünden aile bireyleri arasında tartışmaların başgöstereceğine, mutlu, rahat ve huzurlu olunacağına, zarar edilen işlerin düzeleceğine, üzerindeki kısmetsizliğin ve uğursuzluğun kaybolacağına, doğru ve kazançlı adımlar atılacağına, bir sebeple ailesi içinde tartışmaların yaşanacağına yorulur.

Kahve falında tuzlu suyla yıkanmak gördüyseniz:

  • Bilgi paylaşımında bulunabileceğiniz kişilerle konuşmanız veya tartışmanız belli konularda ya da yöntemlerde fark yaratmanızı sağlayabilir.

Kahve falında tuzlu suya girmek bir sebeple dönünce hepsiyle ayrı ayrı hasret giderileceğine ve bir daha uzak kalmamak için elden ne geliyorsa yapılacağına, yorgunluktan ve uzun zamandan beri aynı işi yapmaktan ötürü çok sıkıntılı olacağı, bu yüzden dinlenmesi ve kendisini toparlaması gerektiğine aksi takdirde iş için yeterli konsantrasyona ve enerjiye tekrar kavuşamayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında çeşmeden tuzlu su içmek huzursuzluk yaratan kişilerin hayattan uzaklaştırılacağına, emeklerine karşılık hayal ettiklerine ulaşacağına inanılır.

Kahve falında tuzlu suya düşmek bir süre sosyal hayatından ve lüksünden de yoksun kalacağına, hiç ummadığınız bir acı ile karşılacağınıza delalet etmektedir.

Kahve falında suya tuz dökmek hem de makamının ve itibarının yükseleceğine, yaşadığı yerin güzelleşeceğine yorulur.

Kahve falında tuzlu deniz suyu görmek zarar edilecek bir durumdan sevilen bazı kişilerin araya girmesi ile kurtuluşa erileceğine ve huzur bulunacağına, aile içinde huzur ve rahat içinde yaşayacağına işarettir.

Kahve falında tuzlu suyla yıkanmak yeni iş fırsatları yakalayacağına, inancının eksileceğine, dünya malı sahip olmanın peşine düşeceğine ve ahiret hayatını unutarak inancını boşlayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında tuzlu su balığı görmek sağlıklı ve mutlu bir yaşama kavuşacağına, sıkıntıya düşeceğine, mutsuz olacağına rivayet eder.

Kahve falında tuzlu suyla abdest almak geçim derdinin baş göstermeyeceğine, karşılaşılan kötü olaylardan ötürü istenmeyen durumlara düşüleceğine rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir