AnaSayfa / Genel / Kahve falında çuvalda tuz görmek

Kahve falında çuvalda tuz görmek

Kahve falında çuvalda tuz görmek kendisini çok sıkıntılı hissettiği bir anda Allah’ın izni ile karşısına çıkacak güzel bir yol ile bu durumdan kurtulacağına, yardıma muhtaç insanlara yardım edeceğine, yeni bir iş olanağı yakalamaya, parasal ve ruhsal olarak büyük kayıplar yaşanacağına, yaptığı işin eskisinden de çok ilgi göreceğine, müşterilerinin sıraya girecek kadar çoğalacağına, sevdiği kişiler ile birlikte bir seyahate çıkacağına, maddi olarak kıskanılacak düzeye geleceğine, bazı insanlarla fikir ve iş ortaklığı yapacağına, büyük adımlar atılacağına ve işlerde hiç beklenmeyen bir başarıya erileceğine, yapılan hataların tekrarlanacağına rivayet eder.

Kahve falında çuvalda tuz gördüyseniz:

  • İş birliği içerisine gireceğiniz veya anlaşma yapacağınız kişilerin kapasitelerini hafife alıyor ya da gözünüzde büyütüyor olabilirsiniz.

Kahve falında çuvalla tuz görmek mutluluktan havalara uçacağına, kişinin dertlerinin dermanına, hastalıklarının ilacına, problemlerinin de çözümlerine kavuşacağına delalet etmektedir.

Kahve falında tuz çuvalı görmek kişinin toplumdaki statüsünün yükseleceğine, yeni insanlar ile tanışıp yeni yerler gezeceğine tabir olunur.

Kahve falında çuvalda tuz görmek sorunların ve sıkıntıların yakın zaman içinde biteceğine, başarılar yaşanacak ve büyük atılımlar yapılacak bir işe girileceğine ve uzun zamandan beri hiç olmadığı kadar rahatlık yaşanacağına, fal sahibini üzmeyi planlarken tam tersine yüzünü güldüreceğine alamet etmektedir.

Kahve falında tuz yemek görmek planların alt üst olacağı olayların yaşanacağına ve çok zor bir dönem geçirileceğine, bazen yokluk, bazen fakirlik görüleceğine, bir yandan düğün, bir yandan cenaze olacağına inanılır.

Kahve falında tuzlu pilav yemek sıkıntıların ve dertlerin geride kalacağına, verimin beklenenin ve hesap edilenin üzerinde olacağına, kazancın katlanacağına, müşterinin çoğalacağına ve fal sahibinin yüzünün güleceğine işarettir.

Kahve falında tuz satın almak dileklerine ve de hayallerine kavuşacağına, manevi olarak çok büyük bir sıkıntıya düşeceğine, kendisine büyük bir zarar verecek bir adım atacağına yorulmaktadır.

Kahve falında tuzu yere dökmek özellikle kişiyi mirastan mahrum bırakmak adına bazı çalışmalar ve kumpaslar içine girileceğine, yapılan bu hamleden ötürü iş ve aile hayatındaki kişilerden ağır eleştiriler geleceğine, fal sahibinin kendisini kötü hissetmesine sebep olan bu olayın ardından zamanla daha güzel işler başaracağına alamet eder.

Kahve falında tuz sattığını görmek çok üzüleceğine, masumluğunu ispat edene kadar da rahata ve huzura kavuşamayacağına, sağlık dolu ve güzel günler geçirileceğine delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir