AnaSayfa / Genel / Kahve falında çuvalla üzüm görmek

Kahve falında çuvalla üzüm görmek

Kahve falında çuvalla üzüm görmek hayırlı olaylar ile karşı karşıya kalacağına, çirkin amellere, ters giden olayların düzeleceğine, bir iş için destek istenen kişiden olumlu bir haberin geleceğine, aile hayatı içinde bazı güzel gelişmelerin yaşanacağına, yaptığı işe gösterilen ilginin çoğalacağına, şansının yaver gitmesi sayesinde uzun süre işlerinin bu şekilde devam edeceğine, bir anında çok güleryüzlü ve çok sevimli bir kişi iken bir diğer anında çok somurtkan biri olacağına, çektiği acıların ve zorlukların son bulacağına, istenmeyen ve maddi manevi büyük zararlara yol açan bir işe kalkışacağına, kariyer yapma konusunda bazı engellerle karşılaşılacağına, düzgün giden işlerin kötü sonuçlar vereceğine yorulur.

Kahve falında çuvalla üzüm gördüyseniz:

  • Yaşam tarzınızda veya harcamalarınızda yapacağınız değişiklikler alışılmadık yollarla, ekstra kazançlara neden olabilir.

Kahve falında çuvalla üzüm görmek kazancının hiçbir şekilde daha azalmayacağına, uğranılan zararların telafi edileceğine, maddi olarak çok rahat edilecek bir çalışma ortaya konacağına delalettir.

Kahve falında çuvalla kuru üzüm görmek emeklerinin boşa gitmeyeceğine ve inanıp, azmedip, çabaladıktan sonra hiçbir konuda hevesinin kursağında kalmayacağına, çok kötü ve sıkıntılı durumlara düşeceğine, elinde avcunda ne varsa satmak zorunda kalacağına yorulur.

Kahve falında çuvalla balık görmek büyük çaba harcayarak girdiği bir işte çok zor zamanlar yaşayacağına, iş hayatında yaşadığı sorunlar işin destek istediği bir kişinin, yardımcı olmayacağına ve sorunların üstüste geleceğine, ön plana çıkacağına, dikkat çekeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında çuval içinde para görmek evine huzurun ve bereketin geleceğine, dualarının kabul olacağına, gerçeklikten uzaklaşacağına, hayallere kendini çok fazla kaptıracağına ve bu nedenle de çok üzüleceğine alamet eder.

Kahve falında çuval içinde balık görmek bunalıma gireceğine, başarısız olacağı duygusundan kurtulmaya çalışacağına, zarara uğrayacağına delalet eder.

Kahve falında çuvalla salatalık görmek eğer yaşanan durum hastalıksa gereken herşeyi yapacağına hatta organ bağışında bulunacağına, kem gözlü insanları etrafından uzaklaştırmaya, kişinin kudret ve itibar sahibi olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında çuval dolusu fındık görmek sağlık sorunlarının ortadan kalkacağına, sağlık ve sıhhatinin bozulacağına işarettir.

Kahve falında bir çuval toprak görmek hayır işlerinden geri kalmayacağına, insan ya da hayvan demeden, Allah’ın yarattığı her canlıyı seveceğine, eğer herhangi bir şekilde içinde bulunduğu durumdan kurtulamazsa maddi ve manevi olarak çok büyük zararlar göreceğine ve kötü kişiler ile muhatap olmak zorunda kalacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir