Kahve falında çuvalla elbise görmek

Kahve falında çuvalla elbise görmek eşi ile arasında çok sıkıntılı durumlar ortaya çıkacağına, hayat içinde çok saygın bir konuma geleceğine, ruhsal olarak yenilenip işine daha da konsantre olacağına ve başarılı bir iş hayatı sürdüreceğine, yapmaya çalıştığı şeyler hatalı adımlar atacağına, iyi halini yitireceğine, kazancının ilk önce azalacağına sonra da tamamen kesileceğine, ekmeğinin çoğalacağına ve bu sayede kafasının rahat edeceğine, moralsizlik dışında hayata karşı isteksiz olunacağına inanılır.

Kahve falında çuvalla elbise gördüyseniz:

  • lş hayatınızda ise aceleci olmamalısınız.

Kahve falında çuvaldan elbise giymek eline geçen fırsatlar sayesinde çok hayırlı durumlar ile karşılaşacağına, sorunların yakında çözüme kavuşacağına, ele geçen fırsatların hayır getireceğine delalet eder.

Kahve falında çuvalla elbise görmek haram maldan ve helal olmayan kazançtan geri duracağına, düşmanlara sahip ise, onlara galip geleceğine, çok büyük mutluluklar tadacağına rivayet eder.

Kahve falında çuvalla yeşil biber görmek geçim sıkıntısına ve yokluğa düşmeyeceğine, hayırsız kişilerle muhatap olmak zorunda kalınacağına tabir olunur.

Kahve falında çuvalla kuru üzüm görmek üzüntülerin, sıkıntıların ve sorunların kısa sürede çözüleceğine, verilen sözlerin yerine getirileceğine, beklenen bir mevkiye terfi alınacağına, hayatında meydana gelecek güzel gelişmeler sayesinde huzurunun ve neşesinin de yerine geleceğine, asılmış olan yüzünün gülmeye başlayacağına alamet eder.

Kahve falında çuvalla çekirdek görmek borcu olan kişiler için kolayca borcunu ödeyebileceğine, kendi işini kurarak, alın ter ile ekmeğini kazanacağına, geniş rızık elde edeceğine delalet eder.

Kahve falında çuvalla kestane görmek malının ve parasının da büyüyeceğine, Tövbe Edeceğine inanılır.

Kahve falında çuvalla üzüm görmek yardıma muhtaç bir kişiye yardım edileceğine, aile bireylerinin birbirleri ile sürekli tartışma içinde olacağına inanılır.

Kahve falında çuvalla toz şeker görmek bir sebeple büyük bir sıkıntı yaşayacağına, çok büyük bir hata yaptığını anlayacağına ve bu hatayı düzeltmek için gece gündüz demeden kendisini yıpratarak çok büyük çaba göstereceğine, dertlerinin hastalıklarının ortadan kalkacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top