AnaSayfa / Genel / Kahve falında çuvalla çekirdek görmek

Kahve falında çuvalla çekirdek görmek

Kahve falında çuvalla çekirdek görmek epey tartışma yaşandıktan sonra fal sahibi lehine bir karar çıkacağına ve davanın temyize kadar gideceğine, yaşadığı parasal krizden kurtulacağına, kendi sorununu çözdükten sonra etrafındaki insanlara yardım edeceğine ve sorunlarının doğru bir şekilde çözülmesi ve istedikleri şeylere daha rahat bir şekilde hareket ederek kısa zamanda kavuşmaları için destek olacağına, planların alt üst olacağı olayların yaşanacağına, hayatına şans ve uğur getirecek işler yapacağına, refaha erileceğine, uzun yıllardan beri hayali kurulan herşeye kavuşulacağına, eline geçen fırsatların kazançtan çok zarar getireceğine, geleceğe dair planlar yapacağına alamet etmektedir.

Kahve falında çuvalla çekirdek gördüyseniz:

  • Bir ilişkinizi ya da iş birliğini farklılaştırma ya da bir anlaşmayı yeniden düzenleme niyetindeyseniz, diyalogları sizin başlatmanız gerekiyor.

Kahve falında bir çuval çekirdek görmek yaşanan büyük sorunlar ve sıkıntılardan sonra çok daha büyük sorunlar ile uğraşmak zorunda kalınacağına, yardım istenen kişilerin yardım eli uzatmayacağına, ağır bir hastalık ile baş etmek zorunda kalınacağına ve bu sebeple aile hayatının da bozulacağına, sevindirici şeyler duymaya işaret etmektedir.

Kahve falında çuvalda çekirdek görmek işlerinin günden güne açılacağına, kardeşlerin el ele vererek bir iş kuracaklarına ve rakiplerin alt edileceğine delalet eder.

Kahve falında çuvalla çekirdek görmek sevdiği kişilerle mutlu olacağı bir işe gireceğine, düşmanlarını yenecek, rakiplerini de alt etmek için ihtiyacı olan maddi güce, inanca ve cesarete sahip olacağına bu sayede saygınlığının artacağına, kişinin daha çok kazanacağına, dünya malı elde edeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında çekirdek çitleyen birini görmek elinde bulunan imkânların bitmek üzere olacağına, her türlü esaretten, işkenceden ve kötü muameleden uzak kalınacağına alamet etmektedir.

Kahve falında şeftali çekirdeği ekmek bir sebeple sıkıntılarının artacağına, şanssızlık yaşanacağına işaret eder.

Kahve falında siyah zeytin çekirdeği görmek iş hayatında uğranılan zararların sevilen kişilerin araya girmesi sayesinde telafi edileceğine, sağlıkla ilgili önemli bir adım atılacağına işarettir.

Kahve falında ayçekirdeği çekirdek görmek sıkıntıların ve sorunların kısa bir zamanda çözüleceğine, uzun zaman önce ortaklık kurulmuş birinden çok büyük bir ihanet görerek çok yüklü miktarda maddi ve manevi zarar uğranacağına delalet eder.

Kahve falında meyva çekirdeği görmek hayatında olumlu değişiklikler meydana geleceğine, yaptığı işlerde eski başarısına ulaşamayacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir