AnaSayfa / Genel / Kahve falında çuvalla toz şeker görmek

Kahve falında çuvalla toz şeker görmek

Kahve falında çuvalla toz şeker görmek aynı anda pek çok duyguyu yaşayacağına, bir sebeple nerede yanlış yaptığını ve hangi kararı yanlış verdiğini oturup uzun uzadıya düşüneceğine, hayal edilen herşeye kavuşacağına, dertlerinin ve sorunlarının biteceğine, zor ve sıkıntılı günler geçireceğine, azla yetinmeyi kendine layık bulmayacağına, gözünü en yukarılara dikeceğine, elini attığı her işte çok iyi işler çıkararak adından sıkça söz ettirip büyük saygınlık elde edeceğine ve uzun zamandan beri hayalini kurduğu herşeye yakın bir zaman içinde kavuşacağına, anlayışlı bir kısmet çıkacağına, tersliklerin yoluna gireceğine işaret eder.

Kahve falında çuvalla toz şeker gördüyseniz:

  • Kendinizi küçük hissettirmelerine veya sizi kandırmalarına izin vermemeli, istediğiniz şartları oluşturmaya bakmalısınız.

Kahve falında toz şeker çuvalı görmek maddi ve manevi olarak kendisini yıpratacak olaylar ile karşılaşacağına, kendini dünya yaşantısına fazlaca kaptıracağına ve günah işlemekten çekinmeyeceğine işaret eder.

Kahve falında çuvalla toz şeker görmek yardıma muhtaç insanlara yardım edeceğine ve aile hayatında çok büyük bir mutluluğa sahip olacağına, içine düşeceği sıkıntılardan kurtulması ve rahat bir nefes alması için destek olacağına, yaşadığı sıkıntıları bölüşeceğine işaret eder.

Kahve falında toz şekeri dökmek attığı her adımla çok daha fazla kazanç elde edeceğine, başın sıkıştığı anda etraftaki kişilerden yardım alınacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında toz şeker toplamak sorunlarının kısa bir zaman içinde sona ereceğine, yakın zamanda olmasa bile ilerleyen zamanlarda büyük başarılar kazanacağına ve hiç olmadığı kadar mutlu olacağı ve ferahlığa çıkacağı bir döneme gireceğine alamet eder.

Kahve falında birinden toz şeker almak yorulduğu ve kaybettikleriyle kalacağına, güzel huylarını ve inancını bir kenara atacağına, toplumda suçlu, Allah katında da günahkâr durumuna düşeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında şeker tozu görmek yapacağı kusur nedeni ile toplumdaki güzel yerini kaybedeceğine, insanlar arasındaki iyi imajının sarsılacağına, hayatına bolluğun, bereketin ve verimin hâkim olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında toz şeker aldığını görmek kişinin fena halde yanılacağına, hem moral hem de sermaye kaybedeceğine, sorunlarındanq yavaş yavaş kurtulacağına ve epey bir zamandan beri rahatsızlık duyduğu konuları düzeltmek için çaba göstereceğine delalet eder.

Kahve falında toz şeker tartmak başarılarının düşeceğine, özellikle geleceği konusunda maddi yönden tutumlu şekilde hareket etmekle kendisini ve sevdiklerinin hayatını riske atmayacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir