AnaSayfa / Genel / Kahve falında çuvalda şeker görmek

Kahve falında çuvalda şeker görmek

Kahve falında çuvalda şeker görmek çok büyük sıkıntılar çekileceğine, mesai saatlerinin de uzun olacağına, yeni işlere girmek için büyük bir sermaye oluşturulacağına, içinden çıkılamaz hallere düşeceğine, ne yapacağını bir türlü kestiremeyeceğine ve yaşayacağı kararsızlık nedeni ile çok yıpranıp mutsuz olacağına, hayatına sakinlik, bereket ve huzur geleceğine, yeni işler konusunda büyük adımlar atılacağına, sıkıntıların ve zorlukların sona ereceğine, çok büyük üzüntüler yaşayacağına ve sonraki dönemlerde bu durumdan kaynaklanan sıkıntılardan çok çekeceğine, son model arabaya sahip olacağına, lüks tüketime büyük bütçe ayırabileceğine inanılır.

Kahve falında çuvalda şeker gördüyseniz:

  • Karşı cins ilişkilerinin dışında da insanlardan bencilce yaklaşımlar görebilir, artniyetli tavırlarla karşılaşabilirsiniz.

Kahve falında bir çuval şeker görmek hayırlı kapılar açılacağına, gelirinin daimi olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında çuvalla toz şeker görmek eline geçen fırsatları doğru bir şekilde değerlendirmesi ile büyük kazanç elde edeceğine, çok hayırlı ve büyük çalışmalara imza atacağına, işsiz olarak geçen zamanların zararını çıkarmak için kendisini çok yoracağına, evini geçindirmek ve hayatını sürdürmek için alınteri dökerek kazanç elde edeceğine delalet eder.

Kahve falında bir çuval şeker almak yakın bir zaman içinde yüklü miktarda kazanç elde edileceğine, geçmişten gelen ama hala kanayan yaraların kapanacağına delalettir.

Kahve falında şeker çuvalı görmek çevredeki kişilerin sorunlarının ve sıkıntılarının da çözüme kavuşturulacağına, zorluklarını aşmayı bileceğine, içindeki huzursuzluktan kurtulacağına delalettir.

Kahve falında çuvalda şeker görmek beklediği maddi kazanca ulaşamayacağına, hiçbir şeyin planladığı gibi olmayacağına delalettir.

Kahve falında çuval dolusu şeker görmek onların güvenini sarsacağına, daha keyifli hale geleceğine ve nasibinin de artacağına delalettir.

Kahve falında çuvalla şeker almak kişiye haksızlık yapılmak istendiğine ve mal paylaşımında büyük sorunlarla karşılaşılacağına, atılacak adımın ardından herkesin tanıdığı ve çok sevdiği bir kişi olunacağına rivayet eder.

Kahve falında çuvalla şeker görmek feraha ermeye, sevinçli bir hayat süreceğine delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir