AnaSayfa / Genel / Kahve falında çuvalla şeker almak

Kahve falında çuvalla şeker almak

Kahve falında çuvalla şeker almak hak ve din yolunu bırakacağına, gözünü para hırsı bürüyeceğine, ister istemez büyük sorunlar yaşayacağına, manevi olarak ferahlayacağınıza, kendisini daha huzurlu bir hayata hazırlamak için gereken şartları sağlamak isteyeceğine, hayal kırıklığı yaşayacağına ve gözyaşı dökeceğine, atılacak adımlar sayesinde işlerini daha kolay bir şekilde halledeceğine, herkes tarafından özenilecek bir ev hayatına kavuşacağına, eşiyle birlik, dayanışma ve sevgi içinde olacağına, işinin gücünün rast gideceğine, duaların boşa gideceğine ve karşılanması neredeyse mümkün olmayacak zararların yaşanacağına yorulur.

Kahve falında çuvalla şeker almak gördüyseniz:

  • Sizin için önemli bir adım olsa da, herkes için en iyi olanı yapmalısınız.

Kahve falında çuval dolusu şeker görmek eş, dost ve akrabanın işlerine yardım edileceğine, yapılan yardımların hayır duası olarak geri döneceğine ve büyük işler başarılacağına, onlardan yana menfaat ve hayır göreceğine alamet etmektedir.

Kahve falında çuvalla şeker almak kalp kırıklığına neden olacağına, aile büyüklerinden birinin kaybedileceğine tabir olunur.

Kahve falında çuval şeker görmek dertlerin başlayacağına, para yatıracağına ve zarar edeceğine inanılır.

Kahve falında şeker çuvalı görmek epey büyük bir rahatlık yaşayacağına, son zamanlarda kötü giden her şeyin düzeleceğine, dertlerin son bulacağına alamet eder.

Kahve falında çuvalda şeker görmek kendi mutluluğunu daim kılacak güçte olunacağına, bir sebeple fal sahibinin çok üzüleceğine işaret eder.

Kahve falında bir çuval şeker almak hayal edilen yeni bir işe sahip olunacağına, iş hayatına yeni bir fikirle tekrar girileceğine yorulur.

Kahve falında toz şeker çuvalı görmek hayatının başarılar ve galibiyetler ile geçeceğine, elini attığı ve niyet ettiği her işten alnının akı ile çıkacağına, hedeflerinin başarıya ulaşacağına delalet etmektedir.

Kahve falında bir çuval şeker görmek yeni ve daha dinamik bir hayat tarzını benimseyerek evini ve yaşadığı şehri değiştireceğine ve yeni bir iş bulup orada çalışacağına, büyük bir projeye girileceğine, atılan adımların sevilen kişilere de katkı sağlayacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir