AnaSayfa / Genel / Kahve falında bir çuval şeker görmek

Kahve falında bir çuval şeker görmek

Kahve falında bir çuval şeker görmek atacağı her adımda çok daha hayırlı başarılara imza atacağına, maddi olarak kıskanılacak düzeye geleceğine, kendisine rahat bir hayat kurmak için çok hayırlı bir yoldan geçeceğine ve sorun yaşadığı bir kişi ile karşılaşacağına, hayırlı ve karlı fırsatlar elde edeceğine, emeklerinin boşa gitmeyeceğine ve bu sayede kişinin yakın zamanda düze çıkıp moral bulacağına, maddi durumun daha kötü bir hal alacağına, kişinin maddi gelirinin çok düşeceğine, aile içinde de maddi konulardan kaynaklanan sevimsiz konuşmalar ve tartışmalar yaşanacağına, zor bir duruma düşüleceğine ve yapılan hatalar yüzünden eldeki fırsatların kaçırılacağına, çok büyük sıkıtılar yaşanacağına işarettir.

Kahve falında bir çuval şeker gördüyseniz:

  • İnsanlar sizi yanlış anlayabilirler.

Kahve falında çuvalla şeker almak ancak işi deyim yerindeyse tereyağından kıl çeker gibi halledeceğine, bu sayede birçok kişinin takdirinin kazanılacağına, işlerin yoluna gireceğine, iş için beklenen hayırlı haberlerin geleceğine ve aile hayatında çok mutlu olunacağına delalet etmektedir.

Kahve falında şeker çuvalı görmek yaşadığı zorlukların son bulacağına, huzurlu bir kişiliğe sahip olacağına ve başarıların ardının arkasının kesilmeyeceğine, çok büyük ve başarılı bir kariyer için kendisine daha uygun olduğunu düşündüğü bir işe gireceğine işaret eder.

Kahve falında bir çuval şeker görmek kazanmak için harcanan nefesin ve dökülen alın terinin boşa gideceğine, amaçların gerçekleşmeyeceğine, maddi ve manevi olarak da kayıpların olacağına, kişinin hedeflediği işi alacağına delalettir.

Kahve falında toz şeker çuvalı görmek sıkıntıların, aksiliklerin ve sorunların üst üste geleceğine, tabiri caizse dağ gibi büyüyeceğine, sevdiklerinin kendisini terk edeceğine, ağız tadının da kaçacağına, akrabaların vereceği destekler sayesinde mutlu olunacağına rivayet eder.

Kahve falında çuval dolusu şeker görmek eş, dost ya da akrabalarından bazılarının vereceği destek sayesinde çok büyük bir atılım yapacağına, neşesinin ve huzurunun baki kalacağına işaret eder.

Kahve falında çuvalla şeker görmek kısmetinin her zaman açık olacağına ve sırtının yere gelmeyeceğine, kapanmış olan kapıların Allah’ın izni ile açılacağına delalet etmektedir.

Kahve falında çuvalla toz şeker görmek işinde büyük zaferler elde edeceğine, yolunu kaybeden bir kişiye yardım edileceğine tabir olunur.

Kahve falında çuvalda şeker görmek büyük bir hassasiyetle kurulmuş olan ilişkilerin açmaza gireceğine, yavaş yavaş toparlanarak, maddi yükümlülüklerinden kurtulmaya başlayacağına, işlerinin eskisi gibi yolunda gideceğine delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir