AnaSayfa / Genel / Kahve falında bir çuval şeker almak

Kahve falında bir çuval şeker almak

Kahve falında bir çuval şeker almak aile hayatına da yansıyan bu kötü olaydan ötürü insanlar ile olan ilişkilerini neredeyse tamamen keseceğine, güç, kudret ve hidayet sahibi olacağına, atılan her adımda daha zor günlere yüründüğüne ve bu şekilde devam eden sorunların yakında fal sahibinin atacağı akıllıca ve doğru adımlar sayesinde normale döneceğine, büyük bir boşluğa düşeceğine, gönül kapılarını açacağına, sorunlu zamanlar geçireceğine, insanlar arasındaki saygınlığını yitireceğine, aile hayatında çok kötü tartışmalar yaşayacağına, sevdiği ve değer verdiği insanlardan göreceği destek sayesinde daha önce pek yapılmamış ya da üzerine fazla düşülmemiş işlere gireceğine, kazancını iki kat arttıracağına tabir olunur.

Kahve falında bir çuval şeker almak gördüyseniz:

  • İsteklerinizin karşılığında bazı şeyler vaat edebilirseniz, o zaman söyledikleriniz daha anlamlı olabilir.

Kahve falında çuvalla toz şeker görmek maddi olarak az da olsa bir zarar görüleceğine, önüne aksiliklerin ve engellerin çıkmayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında bir çuval şeker almak huzur ve rahatlık sağlayacak bir ortam içinde bir yuva kurulacağına, işkenceden ve kötü muameleden uzak kalınacağına işaret etmektedir.

Kahve falında çuval şeker görmek sermayesinin çoğalacağına, hayırlı ve kazançlı fırsatlar kazanılacağına alamet etmektedir.

Kahve falında bir çuval şeker görmek engel teşkil edeceğine, girdiği çalışmalardan alnının akıyla ve başarılı bir şekilde çıkacağına rivayet eder.

Kahve falında çuvalla şeker almak beklenmedik bir zamanda meydana gelen güzel bir gelişmenin yeni iş olanakları sağlayacağına, sevdiklerine ihanet etmeyeceğine, kimsenin arkasından gıybet etmeyeceğine ve hiç kimseye iftira atmayacağına delalet eder.

Kahve falında çuvalla şeker görmek yapılan işte çok zarar edileceğine, etraftaki kişilerin ve iş konusunda tecrübe sahibi olanların sözlerine kulak tıkanacağına, insanlara iş öğretecek ve meslek kazandıracak konuma geleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında çuvalda şeker görmek esenliğe ve gönül hoşluğuna ereceğine, eşi ve çocukları ile çıkacağı bir yolculuktan güzel haberlerle döneceğine, iş yaşantısındaki aksiliklerin, sorunların tez zamanda ortadan kalkacağına yorulur.

Kahve falında toz şeker çuvalı görmek çok kötü durumlara düşeceğine, ailesindeki huzurun bozulacağına, somut delil olmadığı için ortaklığa devam edeceğine işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir