AnaSayfa / Genel / Kahve falında çuvalla şeker görmek

Kahve falında çuvalla şeker görmek

Kahve falında çuvalla şeker görmek daha bir sevileceğine, sorunlarının yakın zaman içinde biteceğine, parasal ferahlığa çıkılacağına, refaha erişileceğine, başarılarının ve zaferlerinin artacağına, hayatına bolluğun, bereketin ve verimin hâkim olacağına, geleceğinin parlak ve güzel olacağına, maddi açıdan çok doğru adımlar atılacağına, sıkıntılarından, dertlerinden, borçlarından ve hastalıklardan kurtulacağına, kendisine olan öz güveninin yerine geleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında çuvalla şeker gördüyseniz:

  • Gergin veya uzlaşmaya yanaşmayan kişiler sıkıntı yaratabilir.

Kahve falında çuvalla toz şeker görmek yaşanan sağlık sorunlarının tedavi edileceğine, işlerin sevilen kişilerin vereceği destekle yoluna gireceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında çuvalla şeker görmek aile hayatı içinde çok sevinçli haberler alınacağına, kardeşler arasında uzun zamandan beri yaşanan büyük tartışmaların sonlanacağına, hayallerin hayırlı bir şekilde gerçekleşeceğine, refah düzeyinin artacağına, tüm arzularının yerine geleceğine inanılır.

Kahve falında toz şeker çuvalı görmek kısa süre içinde engelleneceğine, yaralayacağına ve küstüreceğine delalettir.

Kahve falında şeker çuvalı görmek paraya ve mala kavuşacağına, girmek istediği işlere sorgulama yapıp ölçüp biçtikten sonra gireceğine işaret eder.

Kahve falında çuval şeker görmek çıkılacak bir seyahatin ardındna yakın bir arkadaşla birlikte bir çalışma yapılacağına, azim ve sabırla çalışarak çok iyi işler ortaya konacağına, yapılan işlerde büyük başarılar elde edileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında çuvalla şeker almak hile ile mal elde etmeye, çok sağlıklı ve sıhhatli biri olunacağına alamet etmektedir.

Kahve falında çuval dolusu şeker görmek aile bireyleri ve akrabalarıyla birlikte bir eğlenceye gideceğine, kendisi gibi iyi niyetli insanlarla karşılaşacağına, onlarla güzel, keyifli günler geçireceğine alamet etmektedir.

Kahve falında bir çuval şeker görmek statü atlayacağına, geçim sıkıntısından, yokluktan ve fakirlikten kurtulacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir