AnaSayfa / Genel / Kahve falında samanyolunu görmek

Kahve falında samanyolunu görmek

Kahve falında samanyolunu görmek varolan sağlık sorunlarının şifa bulacağına ve kısa süre içinde çok büyük mevkilere gelineceğine, iş hayatında çok büyük kar edileceğine, darlık içine düşeceğine, geleceğinde makam olarak da, maddi olarak da yüksek konumlara erişeceğine, maddi zarara uğrayacağına, yılların emeğini ve birikimini de böylece kaybedeceğine, bir sebeple işlerinin kısa süre için aksayacağına, kazancının neredeyse yarı yarıya düşeceğine, sevdiklerinden uzak kalmadan, onlarla daha çok vakit geçirerek yaşlanacağına, ancak ortaya çıkacak kötü bir durumdan ötürü işlerin bir anda aksamaya başlayacağına ve hayatın bu durumdan çok olumsuz etkileneceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında samanyolunu gördüyseniz:

  • Sinirlenmeye hazır durumdasınız.

Kahve falında buğday saman görmek iş hayatında karşısına çıkan sorunları rahat bir şekilde sona erdireceğine, endişe, üzüntü ve sıkıntılarının sona ereceğine, yaşanan tartışmaların tatlıya bağlanacağına alamet eder.

Kahve falında samanlığın yıkıldığını görmek hayırlı ve güzel zamanlar geçirileceğine, işlerini hafifleteceğine tabir olunur.

Kahve falında samana gömülmek çok hayırlı ve güzel gelişmeler yaşayacağına, elinde bulunan imkânları çok doğru ve bereketli bir şekilde kullanacağına, bu sayede çok yüksek bir mevkiye terfi ettirileceğine, kolaylık elde edeceğine ve halinden memnun olacağına delalettir.

Kahve falında yanmış saman görmek kendisini tanıyan insanlar ile işleri bozacağına, karşılıklı olarak kadir kıymet bileceklerine, düşmana karşı fikir ve güç birliği yapacağına inanılır.

Kahve falında samanın yanmasını görmek gönlünü Allah sevgisi ile dolduracağına, kişinin gönül hoşluğu ile karşılaşacağına delalet etmektedir.

Kahve falında samanlıktan yumurta toplamak uzun zamandan beri destek verdiği insanların sırt çevireceğine, çok büyük maddi ve manevi zararlara uğrayacağına, söz, yetki ve imza sahibi olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında yanan saman görmek aile hayatında çok güzel gelişmelerin yaşanacağına, çok daha zor durumların altından rahat bir şekilde çıkacağına, yoluna engel olarak çıkan kişileri kolaylıkla mağlup edeceğine yorulur.

Kahve falında koyuna saman vermek kafasını kurcalayan sorunların biteceğine, endişe ettiği bazı konuların yakın zamanda çözüme kavuşacağına ve bu yüzden yaşanan kırgınlıkların ve küskünlüklerin zamanla sona ereceğine delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir