AnaSayfa / Genel / Kahve falında amca olmak

Kahve falında amca olmak

Kahve falında amca olmak borç aldığı parayı herhangi bir zorluk yaşamadan ödeyeceğine ve bu sayede çok yakın bir zaman içinde sorunlarını üzerinden atıp ferahlığa çıkacağına, hafifleyeceğine, ruhunu tüm kötülüklerinden arındıracağına, yaşadığı üzüntünün sona ereceğine, çalışkan ve dürüst evlatlar yetiştirileceğine, varolan borçların yakında ödeneceğine, aksiliklerin aşılacağına, insanlar tarafından da daha çok sevgi ve saygı göreceğine inanılır.

Kahve falında amca olmak gördüyseniz:

  • Birlikte zaman geçirmekten hoşlandığınız kişilerle kutlama benzeri toplantılar söz konusu olabilir.

Kahve falında amcanın elini öpmek en önemli anlarda destek görüleceğine, zor durumda kalınacağına işaret eder.

Kahve falında amcaya bağırmak sağlık sorunlarının uzaklaşması ile kişinin keyfinin yerine geleceğine, yeni bir hayata adım atılacağına alamet eder.

Kahve falında amcamın öldüğünü görmek sorunların çok kısa zaman içinde halledileceğine, rakiplerin sevineceği bir haberle üzüntü duyulacağına, ev halkından birinin sağlık sorunu yüzünden uykusuz zamanlar geçirileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında amcanın eşini görmek malın bereketinin artmasına, mutluluğundan olacağına delalettir.

Kahve falında ölmüş amcayı diri görmek güven kaybına uğrayacağına, ancak yakın bir kişiden kaynaklanacak olan bir sorunun daha büyük bir baş ağrısı yaratacağına ve hem maddi hem manevi olarak kişiye çok büyük darbe indireceğine delalet eder.

Kahve falında amcasını öldürmek daha ferah ve daha rahat bir hayata kavuşup kendisini daha iyi hissedeceğine ve bu durumun iş hayatına ve aile hayatına yansıyacağına, bir sebeple eşi ile arasının açılacağına inanılır.

Kahve falında vefat eden amca görmek aile içinde de maddi konulardan kaynaklanan sevimsiz konuşmalar ve tartışmalar yaşanacağına, kazanılan paraların hayır için kullanılacağına ve çok mutlu bir hayat sürüleceğine yorulmaktadır.

Kahve falında amca ve yenge görmek güzel zamanlar geçireceğine, yeni kişilerle tanışacağına, sorunlu zamanlar geçireceğine alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir