AnaSayfa / Genel / Kahve falında vefat eden amca görmek

Kahve falında vefat eden amca görmek

Kahve falında vefat eden amca görmek ticarette rakiplerine karşı zafer kazanacağına, ekmeğe ve kazanca ulaşacağına, hedef olarak tayin edilen şeylere kısa zaman içinde büyük bir başarı ile kavuşulacağına, zor zamanların geride kalacağına ve tartışmaların ve kırgınlıkların sona ereceğine, kendi ayakları üstünde durmak için her türlü fırsatı en akılcı şekilde kullanacak olan fal sahibinin mutluluğunu kendi elleriyle inşa edeceğine, dost sandıklarından değil de öylesine arkadaşlık ettiği bir kişiden destek göreceğine, kısmetinin ve şansının hayatı boyunca devam edeceğine, kimseden korkmayacağına, sevdiği kişiler ile gireceği ve büyük kazançlar elde edeceği bir iş sayesinde kariyer planını çok iyi bir yere götüreceğine, aldığı bazı önlemler sayesinde büyük başarılar kazanacağına rivayet eder.

Kahve falında vefat eden amca gördüyseniz:

  • Haklarınızı savunmanız gereken durumlar oluşabilir.

Kahve falında vefat eden amcamı görmek geleceği için atacağı yeni ve hayırlı adımlara, yakın bir zaman içinde çok büyük başarılar kazanacağına alamet eder.

Kahve falında vefat eden amca görmek her geçen gün kendisini yetiştireceğine, kazancının azalacağına inanılır.

Kahve falında vefat etmiş amcayı görmek sayılan ve takdir edilen bir kişi olunacağına, büyük zarar verecek kişilerle muhatap olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında vefat eden birini canlı görmek kendisini çok değerli, güzel (yakışıklı) ve önemli hissedeceğine, kişiliğiyle de dikkat çekeceğine tabir olunur.

Kahve falında vefat eden kişiyi hasta görmek dileklerinin ve dualarının gerçekleşmesi ile birlikte yüzünün güleceğine, yaptığı bir hatadan dolayı özür dilemek zorunda kalacağına delalet eder.

Kahve falında vefat eden baba görmek hiç beklemediği bir anda çok para kazanacağına, aksiliklerin bitmek tükenmek bilmeyeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında vefat edeni görmek maddi açıdan büyük zarar edileceğine, kendisinin de günlerce bunun tedirginliğini yaşayacağına tabir olunur.

Kahve falında vefat eden birini görmek keyifli olacağına, elinde bulundurduğu imkânlar ile işlerinde iyi yerlere geleceğine, sevdiği kişiler ile yeni işlere imza atacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir