AnaSayfa / Genel / Kahve falında amcaya bağırmak

Kahve falında amcaya bağırmak

Kahve falında amcaya bağırmak daha sonra bunun ayyuka çıkmasıyla yüzünün kızaracağına, yeni projelere atılacağına, mutsuz ve kötü günler yaşayacağına, çevresine karşı daima hoşgörü ve anlayış içinde davranacağına, içinde bulunduğu sorunlu olaylardan ve durumlardan kurtulacağına, hayaller kurulacağına, resmi işlemlerinde büyük kolaylıklar yaşayacağına, işlerinin çok büyük bir oranda aksayacağına delalettir.

Kahve falında amcaya bağırmak gördüyseniz:

  • Belli konularda seçim yapmak istiyorsanız zamana ihtiyacınız var.

Kahve falında amcaya bağırmak aile hayatlarını bozulacağına, her zaman elindekiler için şükrederek yaşayan fal sahibinin her zaman rızkının bol olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında ölü amcasını görmek hayırlı kişiler ile tanışıp güzel ve kazançlı işler yapılacağına, rahatsızlıkların son bulacağına, yaşanan üzüntülü günlerin biteceğine, diğer taraftan bu kişiler ile farklı mecralarda büyük bir tartışmanın yaşanacağına alamet eder.

Kahve falında amca eşini görmek ilaç kullanmak ve sık sık hastaneye gitmek zorunda olacağına, her şeyi kuralına göre yapacağına tabir olunur.

Kahve falında amcasının kızını görmek işinde çok büyük adımlar atacağına, başarılı olacağına, teorik düşüncelerini uygulama fırsatı elde edeceğine, hatta kalplerinin kırılacağına ancak her şey düzeldikten sonra bu kişilerin kalbinin kırıldığının fark edileceğine işarettir.

Kahve falında amca yı görmek İslam inancına uygun şekilde yaşamak için işini değiştireceğine, maddi olarak çok huzurlu olunacağına işarettir.

Kahve falında amcasının ağladığını görmek yaptığı işlerden yana manevi huzur duyacağına ve adının yürüyeceğine, iş konusunda yeni bir sayfa açılacağına, kardeşlerle ortak olarak bir hane alınacağına, giden bir kişinin yakın zamanda geri döneceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında eşinin amcasını görmek arkasından her zaman güzel şeyler söyleyeceğine, zaman zaman ruhuna mevlit okutarak ölen kişiyi kendince yad edeceğine ve çok daha huzurlu olacağına, ilkelerinden asla vazgeçmeyeceğine işaret eder.

Kahve falında amcanın evine gitmek eş ve evlat sahibi olacağına, neşeli bir hayat süreceğine yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir