AnaSayfa / Genel / Kahve falında ölmüş amcayı diri görmek

Kahve falında ölmüş amcayı diri görmek

Kahve falında ölmüş amcayı diri görmek ana baba dualarının alınması sayesinde işlerin her geçen gün daha da iyi bir hal alacağına, tartışmaların ve sürtüşmelerin sona ereceğine, hiç beklemediği bir anda çok para kazanacağına ve hayatın yüzüne güleceğine, ekmeğinin çoğalacağına, sıkıntılı ve sorunlu olaylar ile karşılaşacağına, kısmetinin açılacağına, borçlarının kapanacağına, sağlığının ve neşesinin yerine geleceğine, tüm sevdikleri ile sağlıklı ve uzun bir ömür geçireceğine, iyi hissedeceğine ve gönül hoşluğu yakalayacağına, aile bireylerinden biri ile büyük bir tartışma yaşayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında ölmüş amcayı diri gördüyseniz:

  • İş hayatınızda, kariyerinizde, imajınızda veya yaşam standartlarınızda bir üst aşamaya atlamak üzeresiniz, fırsatlar var.

Kahve falında ölmüş amcayı diri görmek dedikodu yüzünden bir akrabanızla ufak bir tartışma yaşanacağına, yaşamına heyecan ve renk geleceğine rivayet eder.

Kahve falında ölmüş olan kişiyi diri görmek maddi imkânlarının çokluğu sayesinde dilediği gibi yaşayacağına ve bu sayede gözü açık gitmeyeceğine, kendisini kurtuluşa götüreceğine, yaşadığı sürece üzerinden hayırların eksik olmayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında ölen dedemi diri görmek bir süre iş bulmakta zorlanacağına, yol yordam öğretileceğine ve bazı konular hakkında bilinen şeylerin anlatılarak tecrübe sahibi olması sağlanacağına rivayet eder.

Kahve falında ölü birinin diri görmek kendisine verilen görevleri yerine getireceğine, çıksa bile kendisini çok kötü hissedeceğine ve bütün imkânlarını kullanarak kendisinin durumla ve yaşanan olaylar ile herhangi bir bağlantısının olmadığını ispatlamaya çalışacağına inanılır.

Kahve falında ölmüş arkadaşını diri görmek yapılan hataların çok zarar getireceğine, herkes tarafından konuşulan biri olunacağına yorulmaktadır.

Kahve falında ölen anneyi diri görmek fal sahibinin ruhsal olarak çok büyük bir yıkıma uğrayacağı bir döneme gireceğine ve bu dönemi atlattıktan çok uzun bir zaman sonra bile çok büyük üzüntüler yaşayacağına, muradına ereceğine, sevdiğine kavuşacağına inanılır.

Kahve falında ölmüş babaanneyi diri görmek hayatına yeni bir yön vereceğine, yaşanan karanlık günlerin kısa bir zaman sonra biteceğine, hastalıkların uzak duracağına işaret etmektedir.

Kahve falında ölü ve diri balık görmek daha sonra hayırlı bir kısmet ile evleneceğine, bir bebek sahibi olacağına, çalışmalarının karşılıksız kalmayacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir