AnaSayfa / Genel / Kahve falında çürük göz görmek

Kahve falında çürük göz görmek

Kahve falında çürük göz görmek sorunlu bir durum ile karşı karşıya kalacağına, kabuslarla dolu geceler geçireceğine, kapanmış olan kapıların Allah’ın izni ile açılacağına, cesaretini ve özgüvenini de kaybedeceğine, fikirlerinin çatışacağına, büyük bir cesaret örneği göstererek ve ya Allah diyerek çok riskli işlere gireceğine, deyim yerindeyse boğulacaksan büyük denizde boğulacaksın mantığından hareket edeceğine ve Allah’ın izni ve yardımıyla amacına ulaşarak istediğini alacağına, maddi konuda zayıflayacağına, üzerinde epey kafa yorduğu çalışmaları ortaya koyacağına ve maddi ve manevi olarak uğradığı zararların neredeyse tamamına yakınını telafi edecek düzeye geleceğine inanılır.

Kahve falında çürük göz gördüyseniz:

  • Aksi taktirde müsamahakar tutumlarınızın zararlarını görebilirsiniz.

Kahve falında çürük göz görmek evinin bolluk ve berekete kavuşacağına, ticaret hayatıyla ilgili yaptığı planların kendisine hayır getireceğine, daha yeni ve işlerinde çok iyi yerlere gelmiş insanlar ile tanışacağına, sorunlarını ortadan kaldıracağına, sevdiği kişiler ile büyük atılımlar gerçekleştirerek kendi işini kuracağına ve daha büyük kazançlar elde edeceğine alamet eder.

Kahve falında çürük elma toplamak yapacağı kusur nedeni ile toplumdaki güzel yerini kaybedeceğine, üzerinde durmaya bile değmeyeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında çürük dişini çektirdiğini görmek zararın gittikçe daha da artacağına, yoğun stres altında kalacağına inanılır.

Kahve falında çürük dut görmek sadece falı kapatan kişinin değil evlatlarının ve hatta torunlarının kazanç elde edeceği bir işe girileceğine, hayırlı bir kısmetle dünyaevine girileceğine, zararın telafi edileceğine ve eşlerin arasının hiç olmadığı kadar iyi olacağına işarettir.

Kahve falında çürük yeşil elma görmek şöhret ve hayır getireceğine, eskisi gibi birlik, bütünlük ve dayanışma içinde olacağına inanılır.

Kahve falında kendi çürük dişini çıkarmak her anlamda güçleneceğine, kazancındaki verimliliğin artacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında çürük yumurta kırmak zamanında çok sorun yaratacağı düşünülen bir çalışmanın daha büyük zararlara ve sıkıntılara neden olacağına, kendisini günahkar ve münafık kılacak şeylerden elini ve nefsini sakınacağına, kötü alışkanlıklarından arınacağına, doğru yolu bulacağına, dinde olgunlaşacağına, hikmetli, kudretli kişiler arasına gireceğine delalettir.

Kahve falında ön dişi çürük görmek insanlara iş öğreteceğine, çok güzel işler yaparak çok büyük paralar kazanılacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir