AnaSayfa / Genel / Kahve falında çürük dişinin çekildiğini görmek

Kahve falında çürük dişinin çekildiğini görmek

Kahve falında çürük dişinin çekildiğini görmek evine haciz geleceğine, maddi ve manevi açıdan tam bir yıkım yaşanacağına, sorunlarının ardının arkasının kesilmeyeceğine, işlerinin açılacağına ve bu sayede hayatına bolluğun ve bereketin geleceğine, evlatlarına da şefkatli bir tutum içinde olacağına, işlerinde büyük miktarda bolluk ve bereket olacağına, elinden gelen herşeyi yaparak işlerini daha iyi bir hale getireceğine, zararların günden güne artacağına, nahoş sözler işiteceğine, kendisini çok kötü hissedeceğine ve içinde bulunduğu durumdan çok rahatsız olacağına, rakiplerin yenilgiye uğratılacağına, zorlukların, sıkıntıların ve dertlerin biteceğine işarettir.

Kahve falında çürük dişinin çekildiğini gördüyseniz:

  • Aile büyüklerinden gelebilecek kısıtlamalar sizi rahatsız edebilir.

Kahve falında çürük dişinin çekildiğini görmek masrafların altında kalacağına, doğru adımlar atamayıp, isabetli kararlar vermeyişi nedeni ile maddi anlamda bir hayli zarara uğrayacağına işaret eder.

Kahve falında çürük dişin çekildiğini görmek yıkılmak üzere olan yuvanın toparlanacağına ve çalışma hayatında meydana gelen sorunların düzeltileceğine, yönetici makamına geleceğine ve kendisi ile gurur duyacağı önemli ve büyük işlere imza atacağına delalet eder.

Kahve falında çekilmiş çürük diş görmek kendisini üzen şeylerin sona ereceğine, hayata ve işine dört elle sarılacağına ve bu mutlu halini diğer insanlara da geçireceğine delalettir.

Kahve falında çürük diş çekildiğini görmek hasret ve özlem gidereceğine, kul tarafından da kendisine nasip edileceğine delalet eder.

Kahve falında eşinin dişinin çekildiğini görmek maddi açıdan rahata erileceğine, yoksul kimselerin zengin bir hayat süreceğine, tüm isteklerine ve ideallerine kavuşacağına, çok sevdiği ve değer verdiği bir kişi ile evlilik yoluna gireceğine yorulmaktadır.

Kahve falında kendi dişinin çekildiğini görmek hayatını her geçen gün zorlaştıracağına, çektiği zahmetin, zorlukların ve çilelerin azalacağına işarettir.

Kahve falında dişi çekip çıkarmak çok büyük ve zor işlerle uğraşmak zorunda kalacağına, karşısına çıkan olaylardan ötürü çok üzüleceğine, sıkıntıların ve engellerin yaşanacağına alamet eder.

Kahve falında çocuğunun dişinin çekildiğini görmek keyfe kavuşacağına, kötü kişilerden uzak durulacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir