AnaSayfa / Genel / Kahve falında kendi dişini çürük görmek

Kahve falında kendi dişini çürük görmek

Kahve falında kendi dişini çürük görmek sonradan da bunun sancısını ve pişmanlığını yaşayacağına tabiri caizse adeta ruhunun acı çekeceğine, sevdiği kişilerden zarar göreceğine, herkesin takip ettiği ve ilgi gösterdiği biri olacağına, sevdiği ve değer verdiği bir işte üst sıralara çıkarak çok dikkat çekici işlere imza atacağına, eline geçen büyük fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendireceğine, işinden ekmeğinden olacağına, olumsuz şekilde etkilendiği olayları unutmaya başlayacağına, çıkış yollarına ulaşmak için çabalayacağına, kişinin ruhen şifa bulacağı ve gönül hoşluğuna kavuşacağı, kaderinin yüzüne güleceğine, hayatının kolaylaşacağına yorulur.

Kahve falında kendi dişini çürük gördüyseniz:

  • Planlarınızı uygulamaya koyabilir, eksikleri veya ucu açık kalmış konuları tamamlayabilirsiniz.

Kahve falında çürük azı dişi çekmek sorunların, sıkıntıların ve musibetlerin çözüme kavuşacağına, yeni bir arkadaş ortamına girileceğine ve çok zorluk getirecek ve kişinin üzülmesine sebep olacak bir işin hızlı bir şekilde aşılacağına alamet eder.

Kahve falında başka birinin çürük dişini görmek verimin ve bereketin geleceğine, şöhret ve hayır getireceğine yorulmaktadır.

Kahve falında çürük dişin döküldüğünü görmek sevdiği insanların olacağına, maddi durumunun da her geçen kötüye doğru gideceğine alamet eder.

Kahve falında çürük dişini çektirdiğini görmek gereksiz bir kıskançlık yüzünden eşiyle tartışacağına, yaptığı iyiliğe karşılık kötülük göreceğine, maddi olarak çok huzurlu olunacağına delalettir.

Kahve falında başkasının dişini çürük görmek tüm ülkenin bahsedeceği çalışmalar gerçekleştirileceğine, sorunların bu sayede ortadan kalkacağına delalettir.

Kahve falında çürük dişi çıkarmak elinin bollaşacağına ve hayatının da güzelleşeceğine, iş hayatında alınacak zaferler sayesinde rakiplerin geride bırakılacağına işaret eder.

Kahve falında çürük dişin sallandığını görmek pek çok aksilikle boğuşmak zorunda kalacağına, alım gücünün artacağına yorulmaktadır.

Kahve falında çürük dişinin çekildiğini görmek bilmediği bazı gerçekleri öğreneceğine, aile bireyleri ile birlikte güzel ve mutlu günler geçirileceğine, kırgınlık yaşanan bir kişi ile aradaki buzların eritileceğine, atılacak adımlar sayesinde iş sahibi olunacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir