AnaSayfa / Genel / Kahve falında çürük bacak görmek

Kahve falında çürük bacak görmek

Kahve falında çürük bacak görmek gözyaşının dineceğine ve falı kapatan kişinin kötü şansının yakasını artık bırakacağına, çalışmalarla ve projelerle ilgili olarak çeşitli vaatler veren kişilerin sırt çevireceğine ve kara kara düşünmeye başlanacağına, maddi bir soruna karşı yalnız başına savaşmak zorunda kalınacağına, işlerin istenmeyen durumlara düşeceğine, fal sahibinin işlerinin açılacağına, hedeflerinin gerçekleşeceğine, mevcut düzeninin de kişiyi çok mutlu etmeyeceğine, bir dönemi kazançlı, mutlu ve sağlıklı geçiriyorsa, diğer dönemini de mutsuz, hasta ve zor geçireceğine, parasız ve ekmeksiz kalacağına, büyük başarıla kazanacağına alamet eder.

Kahve falında çürük bacak gördüyseniz:

  • Yaşadığınız yerde iş yaşamınızı veya yaşam kalitenize katkısı olabilecek değişiklikler yapabilirsiniz.

Kahve falında çürük bacak görmek ailesini de maddi olarak rahat ettireceğine, atılacak adımın ardından uzun bir zamandan beri devam eden düşmanlığın biteceğine ve herkesin el sıkışıp barışacağına delalet eder.

Kahve falında çürük kabak görmek çok önemli noktalara geleceğine, eğitim ve kariyer konusunda resmi bir kurumla bir proje gerçekleştirileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında çürük diş temizlemek büyük bir insan kalabalığına yardım edeceğine, zorlu bir rakibin yenilgiye uğratılacağına işaret eder.

Kahve falında içi çürük ceviz görmek işlerinin rast gideceğine, güveninin artacağına, bilgi ile donanacağına delalet etmektedir.

Kahve falında kendi çürük dişini çekmek hiçbir eksiğinin olmayacağına ve lüks bir hayat geçireceğine, ancak bu durumların kısa bir süre içinde atlatılacağına, sağlık sorunlarının tedavi edileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında ön dişi çürük görmek iş hayatında yapılan bir hata yüzünden zarara düşüleceğine, işinden uzaklaşacağına ve ekonomik rahatlığını kaybedeceğine işaret eder.

Kahve falında çürük yeşil elma görmek alın terinin ve tükettiği nefesin kazandıklarına değeceğine, hakkı olanı da sorunsuz ve sıkıntısız şekilde alacağına, karşısına çıkacak bazı kötü kişiler yüzünden işlerinin sekteye uğrayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında çürük kırık diş görmek parasından en önemlisi de canından olmayı dahi kabulleneceğine, sevilen bir kişi ile birlikte iş hayatına girileceğine alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir