AnaSayfa / Genel / Kahve falında çürük mandalina görmek

Kahve falında çürük mandalina görmek

Kahve falında çürük mandalina görmek kazancını birkaç kat arttırıp hayallerindeki eve sahip olacağına, elinden gelen herşeyi yapmasına rağmen ancak işi bilen birinin destek vermesi ile sorunlardan kurtulacağına, çok büyük bir ferahlama yaşayacağına ve aile hayatındaki sorunlardan bu sayede zarar görmeden kurtulacağına ve çok rahat edeceğine, maddi imkânlarının artacağına, bu durumun özel hayatına ve aile yaşamına da olumlu yönde yansıyacağına, kişinin afiyette kalacağına, iç dünyasının güzelleşeceğine, aile hayatındaki muhabbetin artacağına,  hastalıkların iyileşeceğine, daha sonra iş konusunda uzun yıllar büyük tecrübeler edinmiş bir kişi ile bir işbirliği içine gireceğine, birçok insanla çok uzun süreli tartışmalar yaşayacağına, yoklukla mücadele etmekten deyim yerindeyse belinin büküleceğine, yapılan hatalardan ötürü çok üzüntü duyulacağına, ticaretle uğraşıyorsa gelişeceğine, ortak edineceğine, gelirini ikiye katlayarak ailesine daha yüksek standartlarda bir hayat sunacağına tabir olunur.

Kahve falında çürük mandalina gördüyseniz:

  • Diğerlerinin hatalarının bedelini siz ödemek istemezsiniz.

Kahve falında çürük mandalina görmek arkadaş ve dostlardan mühim bir yardım alınacağına, sıkıntı çekeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında çürük mandalina yemek bir sorun bitmeden üstüne diğerinin geleceğine, arkadaşlarından ve dostlarından yana sıkıntı alacağına, çok daha güçlü biri haline geleceğine alamet eder.

Kahve falında mandalina seçmek sıkıntılarından ve üzüntülerden kurtularak huzur bulacağına, güzel, sevinçli ve hayırlı bir haber alınacağına inanılır.

Kahve falında mandalina ağacı dikmek hanede bulunan kişileri çok üzecek bir karar verileceğine, uzun zamandan beri sahip olunan değerli bir eşyanın elden çıkarılacağına, insanlar tarafından takdir toplayacağına, itibar göreceğine tabir olunur.

Kahve falında sarı mandalina görmek daha kötü günler yaşayacağına, yapılan hesapların hiçbirinin gerçeğe uygun olmayacağına işaret eder.

Kahve falında mandalina toplamak ve yemek sosyal çevreden arkadaş olunan bir kişi ile evlilik yolunda hayırlı bir adım atılacağına, kendisini çekemeyen ve işlerinin önüne sürekli bir engel çıkaran kişileri yenilgiye uğratacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında ağaçta mandalina görmek maddi rahatlamanın yanı sıra gelirin bir kısmıyla yatırım yapılacağına, kötü kimselerle bir olup, ekmeğine ve adına leke sürecek işler yapacağına ve bu işlerden kazanç elde edeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında portakal ve mandalina görmek dışlanacağına ve kötü bir insan olarak görüleceğine, Allah’ın kendisinden yana olacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir