AnaSayfa / Genel / Kahve falında diş çürük görmek

Kahve falında diş çürük görmek

Kahve falında diş çürük görmek gireceği işlerde başarının uzak olmayacağına, hayırlı ve sevinçli olaylar yaşayacağına, kardeşlerin birlikte girdikleri işte çok iyi bir noktaya geleceğine ve birden fazla  işle uğraşılacağına, alınganlıkların hasıl olacağına, tasaların ve sorunların çözüm bulacağına, kurulan bir ortaklıktan ötürü büyük zararlara girileceğine ve uzun zaman önce yapılmış olan bir hata yüzünden maddi ve manevi olarak çok yıpranacağına, ruhsal olarak içinde bulunulan sorunların düzeleceğine, hakkında iyi yorumlar yapılacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında diş çürük gördüyseniz:

  • Sağlık sorunları yüzünden ilgilenmeniz gereken şeylere fazla konsantre olamamanız olasıdır.

Kahve falında çürük dişlerin döküldüğünü görmek yapılan çalışmalar ve ortaya konacak projeler sayesinde büyük kazançlar elde edileceğine, hayırlı bir kısmet ile evlilik yoluna girileceğine ve mutlu olunacağına, daha sakin ve daha anlayışlı biri olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında çürük dişleri çıkarmak kısa süreli olarak başlayan sorunların daha da uzamasına sebep olacağına ve beraberinde çok kötü günler getireceğine, blöf yapan bir kişi yüzünden iş hayatında çok kötü bir duruma düşüleceğine, sistemli bir şekilde işleyen bir projede yaşanacak bir aksilik yüzünden işlerin rayından çıkacağına işarettir.

Kahve falında çürük diş çıkardığını görmek hayırlı bazı adımlar atacağına, iş hayatında uzun zamandan beri maddi sıkıntı çekenlerin ferahlığa çıkacağına yorulur.

Kahve falında dişlerinin çürük olduğunu görmek aile hayatında bir sıkıntı varsa düzeleceğine, kendine olan güvenin tazeleneceğine, işte başarılı adımlar atılacağına, yılmayacağına ve vazgeçmeyeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında siyah çürük diş görmek buna rağmen işlerinin bir türlü düzeleceğine, gün geçtikçe daha zor zamanlara girileceğine, iş hayatında bir türlü istenen atılımın yapılamayacağına, çok büyük kazançlar elde edeceğine, sevdiği kişiler ile mutlu ve huzurlu bir hayat süreceğine, sosyal hayat içinde tanıştığı ve kendisine uygun olduğunu düşündüğü bir kişi ile bir ilişkiye başlayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında çürük diş görmek umut bağladığı meselelerin kendisine mutluluk ve başarı getireceğine, sorunlarından kısa zaman içinde kurtulacağına, büyük atılımlar gerçekleştireceğine tabir olunur.

Kahve falında çürük diş temizletmek hayırsız kişilerle muhatap olunacağına, işlerin sarpa saracağına ve zarar edileceğine, çok sıkıntılı ve zor durumlara düşeceğine inanılır.

Kahve falında başkasının çürük diş görmek çevresinin kalabalıklaşacağına, kaçırılan fırsatların birçok kişi ile girilen yeni bir iş sayesinde tekrar kazanılacağına, ana baba dualarının alınacağına, iş sahibi olunacağına, hane içindeki tartışmaların bitirileceğine işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir