Kahve falında çürük süt görmek

Kahve falında çürük süt görmek zararların üst üste geleceğine, sorunlarını ve sıkıntılarını bu destek sayesinde çözeceğine ve borçlarından bu sayede kurtulacağına, tazeleneceğine, yenileneceğine ve sıhhate kavuşacağına, uzun süre cesaretini toplayamayacağına, hayatındaki engelleri ve aksilikleri de yok etmiş olacağına, güç, kudret ve hidayet sahibi olacağına, kendine olan öz güvenini arttıracak kadar büyük ve değerli işler yapacağına ve çok önemli noktalara geleceğine, yaşanan sorunların kısa bir zaman sonra sona ereceğine, girilen bütün işlerde büyük başarılar kazanılacağına, rahat bir hayata sahip olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında çürük süt gördüyseniz:

  • Daima bir barut fıçısının üzerinde oturuyormuşsunuz gibi bir durumdasınız.

Kahve falında çürük süt görmek sevdiklerinden, arkadaşlarından, dostlarından, yakın çevresinden ve komşularından ilgi ve şefkat göreceğine, zorluğa ve darlığa düşeceğine tabir olunur.

Kahve falında çürük limon görmek eşi, çocukları ve torunları ile makbul bir hayat süreceğine, saygınlığına leke sürüleceğine delalet etmektedir.

Kahve falında dişlerin çürük olduğunu görmek verilen sözlerin yerine getirileceğine ve iş konusunda yeni yeni adımlar atılacağına, olaylı günler geçireceğine, iyi günlerinde çevresinde olan kişilerin bu dönemde kendisini yalnız bırakacaklarına ve dolayısıyla da  çevresinin bomboş olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında çürük temizlemek bunun için her gün şükredeceğine, işlerinde karşılaştığı sorunları çok hızlı bir şekilde çözeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında çürük dişlerin döküldüğünü görmek uzun zamandan beri tekrar eden zararların düzeltileceğine, bilineceğine ve çok sevilecek bir kişi olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında vücutta çürük görmek küskün kişilerin arkadaşları aracılığı ile barıştırılacağına, düzenin kurulacağına, başarının garantileneceğine yorulur.

Kahve falında çürük ağaç görmek her hayalini de gerçekleştireceğine, kardeşler arasındaki sürtüşmelerin ve tartışmaların son bulacağına ve zararlı bir alışkanlığın terkedileceğine tabir olunur.

Kahve falında çürük kalem görmek çok hayırlı ve büyük kazançlar sağlayacak adımlar atılacağına, elinde bulunan küçük bir miktar paranın eriyip gideceğine alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir