AnaSayfa / Genel / Kahve falında çürük kiraz görmek

Kahve falında çürük kiraz görmek

Kahve falında çürük kiraz görmek ancak daha sonra atacağı hatalı bir adım yüzünden çok büyük bir zararla karşılaşacağına, evindeki verimin, işindeki bereketin de çoğalacağına, geleneklere aykırı ve İslami hayattan uzak bir yaşama sahip olunacağına, günah işlemeyi terk edeceğine, sorunlu bütün olayların düzeleceğine, çok üst mevkilere terfi ederek büyük bir güç sağlayacağına, hatayı yapan kişi ile arasına bir süre mesafe koyacağın ve daha sonra bu kişiye yaptığı hatayı açıklayıp aynı hatayı tekrar yapmaması konusunda uyaracağına, kişinin hayatının bayram yeri gibi neşeli ve keyif içinde geçeceğine rivayet eder.

Kahve falında çürük kiraz gördüyseniz:

  • Sorunlarınızı çevrenizde güvendiğiniz arkadaşlarınızla paylaşırsanız kendinizi daha rahat hissedersiniz.

Kahve falında çürük kiraz görmek zararların daha çok çalışmayla telafi edileceğine, rakiplerin alt edileceğine, yüklü miktarda kazanç elde edileceğine, ortaklık kurulan bir kişi ile yeni çalışmalara imza atılacağına tabir olunur.

Kahve falında çürük kiraz yemek kısmetinin ve şansının kapanacağına, birçok konuda tecrübe sahibi bir kişi ile yapılacak bir işte çok iyi bir karar verileceğine inanılır.

Kahve falında sarı kiraz görmek artık hayatının bir düzene gireceğine, dini duygularının ve inancının güçleneceğine alamet eder.

Kahve falında sepette kiraz görmek önemli atılımlar yapacağına, ticaret sektörüne atılacağına delalettir.

Kahve falında kara kiraz yemek hakkınızda hiç de hoş olmayan dedikodular yapılmasına, çok uzun zamandan beri görüşmeyen arkadaşların biraraya geleceğine alamet etmektedir.

Kahve falında kurtlu kiraz görmek erkeğin kendi organını ellediğini görmesi ise, elinden yüklü bir miktar para ya da mal çıkacağına, sevinçli bir hayat süreceğine, eline geçen bütün imkânları kullanarak hayalinde kurduğu hayata kavuşacağına işaret etmektedir.

Kahve falında kış mevsiminde kiraz görmek çok yakın arkadaşlardan destek alınacağına, parasal olarak genişliğe çıkılacağına, girilen işlerde çok büyük başarılar kazanılacağına, çok güzel ve hayırlı rızıklar elde edileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında kiraz çalmak tartışmalar yaşanıp aile huzurunun tamamen bozulacağına, musibetlerin ve kötülüklerin aileden uzak tutulacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir